Díjazták a Continental budapesti gyárát az „Év Gyára” megmérettetésen

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 18. 13:30

A Continental technológiai vállalat hazai, Continental Automotive Hungary Kft-jének budapesti gyára a Legjobb termelő 2019 díjat nyerte a GyártásTrend magazint is kiadó PPH Média által meghirdetett az Év Gyára 2019 megmérettetésén a 10 milliárd éves nettó árbevétel feletti kategóriában - jelentették be a kialakult helyzethez alkalmazkodva idén rendhagyó módon, egy online eredményhirdetés keretében a szervezők, ahol virtuálisan adták át az év legjobbjainak az elismeréseket!

A Continental budapesti telephelyén a jövő mobilitása számára az önvezető, internetre csatlakozó és elektromosan meghajtott járművek legfontosabb komponenseinek előállítása történik. A gyár innovatív és csúcstechnológiákat alkalmazó gyártási megoldásait és kimagasló eredményeit az elmúlt években is már többször elismerték: 2019-ben elnyerte az Év Gyára 2018 díjat, mert a „Legjobb termelő“, az „Ipar 4.0”, illetve az „Energiahatékonyság” kategóriában is az első helyen végzett, idén tavasszal az Autós Nagykoalíció által meghirdetett „Év beszállítója 2020“ díjazottjai között is szerepelt, és mint Ipar 4.0 mintagyár is ismert. Ezt követően a Continental Automotive Hungary, Kft. budapesti gyárát az Év Gyára 2019 versenyén ismét a „Legjobb termelő“ vállalatnak járó díjjal jutalmazták. 

 

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy idén másodszor is kiérdemelte vállalatunk a Legjobb termelő díjat az Év Gyára versenyen úgy, hogy most mérettettük meg magunkat második alkalommal. Ezek a visszajelzések is szükségesek ahhoz, hogy versenyképesség szempontjából el tudjuk helyezni magunkat a térképen. Köszönöm a munkatársaimnak, gyárunk minden munkavállalójának az elkötelezettségét és magas minőségű munkáját, melynek köszönhetően komoly értéket teremtünk és folyamatosan jelen vagyunk az innovatív és magas hozzáadott értéket teremtő vállalatok élvonalában“ - tette hozzá Dr. Keszte Róbert, a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyárának ügyvezető igazgatója.

 

A GyártásTrend technológiai magazin ötödik alkalommal hirdette meg Az Év Gyára versenyt. A versenyre 9 kategóriában nevezhettek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti meg, amely több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett. A meghirdetett kilenc kategóriában, összesen 57 benyújtott pályázat érkezett. 9 pályázó került shortlistre, közülük 2 összetett nyertesnek és 9 kategóriagyőztesnek osztott ki díjakat a zsűri, illetve egy különdíj is gazdára talált.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05