Vissza a suliba a legújabb Wacom digitális rajztábláddal!

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 25. 18:51

Az elmúlt hónapokban az a tapasztalat, hogy a távoktatásban tanuló és tanító emberek tökéletes társra leltek a Wacom digitális rajztáblákban. Az egyedi support rendszernek és az országos viszonteladói hálózatnak köszönhetően számos általános és középiskolának segítettek a digitális távoktatásra való átállásban.

Legyen szó általános iskoláról, középiskoláról, vagy éppen felsőoktatási intézményről, a Wacom digitális rajztáblák maximálisan kielégítik az oktatók és a diákok igényeit.

 

Ahhoz pedig, hogy a digitális távoktatás minél hatékonyabb legyen, a megfelelő eszközökre van szüksége mindenkinek.

 

 

Tábla

A falitábla elengedhetetlen eszköze az oktatásnak. Feladatokat illusztrálhatunk rajta, számításokat végezhetünk a segítségével, és jegyzetelhetünk, miközben 30 érdeklődő szempár követi a kézmozdulatainkat.

 

A digitális távoktatásnak az egyik legnagyobb kihívása volt az online „tábla” létrehozása. Szerencsére rengeteg szoftver és eszköz áll a rendelkezésünkre, ám valami nem az igazi. Egy oktatónak szüksége van a teljes oktatói szabadságra, ahhoz, hogy a feladatokat a megfelelő módon ábrázolhassa.

 

A Wacom digitális rajztáblák segítségével ledőltek az ehhez hasonló korlátot. Egy Wacom rajztáblával olyan a jegyzetelés, mintha papírra írnánk. A hozzátartozó Pro Pen, toll formájú kiegészítőjének a segítségével pedig még természetesebbé válik a munka.

 

 

Közös munka

Az oktatásban nélkülözhetetlen, hogy könnyedén együttműködhessünk az oktatókkal és a diákokkal egyaránt. A Wacom digitális rajztáblák egyik legnagyobb előnye, hogy szinte az összes online oktatási és prezentációs szoftverrel kompatibilisek, mint például a Zoom, a GoToMeeting, vagy a Microsoft Teams.

 

Továbbá könnyen integrálhatóak bármilyen eszközhöz. Akár számítógéped van, akár laptopod, vagy Mac-ed, nincs más dolgod, mint összekötni a megfelelő kábelt az eszközöddel, és már használhatod is a legújabb Wacom rajztábládat.

 

Ennek az innovatív eszköznek a segítségével azonnal tudunk jegyzetelni, prezentálni és illusztrálni, hogy a digitális távoktatás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

 

Wacom Intuos

A Wacom Intuos az egyik legjobb választás azoknak, akik a digitális oktatásba kényszerültek, és ezt a lehető leghasznosabban szeretnék eltölteni.

 

A nagyon kedvező ára mellett könnyű a telepítése, és egyszerű a használata. A Wacom Intuos minden olyan oktatói és tanulói igényt kielégít, amire szüksége van egy digitális oktatónak.

 

Wacom One

Ha szeretnéd egy újabb szintre emelni a tanóráid minőségét, illetve a tanórán kapott feladatok elvégzésének a hatékonyságát, akkor a Wacom One a legjobb választás. A Wacom egyik legjobb kijelzős táblájának minden funkciója tökéletesen illeszkedik a digitális oktatás kihívásaihoz.

 

A Wacom One kijelzővel felszerelt tábla gyorsabb és könnyebb, mint valaha.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09