A Fujitsu Veeam megoldásai növelik az adatok rendelkezésre állását

forrás: Prím Online, 2020. december 11. 15:11

A Fujitsu egyszerűbb, automatikus mentést kínáló Veeam Cloud Data Management megoldásai az adataik rendelkezésre állását növelni és a katasztrófa utáni visszaállást gyorsítani kívánó kis- és középvállalatok számára készültek. 

Az egyre több feladat felhőbe költözésével, az adattömeg növekedésével, az infrastruktúrák erősödő komplexitásával és az adatvesztési kockázat súlyosbodásával szembesülő KKV-knak olyan teljes körű mentési stratégiát kell kidolgozniuk, amely a helyben és a felhőben tárolt adatokat egyaránt lefedi. Arra is képesnek kell lenniük, hogy szükség esetén gyorsan visszaállítsák rendszereiket, alkalmazásaikat és adataikat, megakadályozva, hogy váratlan rendszerleállás, adatvesztés és -sérülés veszélyeztesse üzletmenetük folytonosságát.

 

A Veeam az összes adatbiztonsági szükségletre reagál, elvégzi az adatmentést a helyi telepítésű virtualizált adatinfrastruktúrákban, és emelt szintű mentési képességeket kínál a felhőalapú AWS, Azure és Microsoft Office 365 megoldásokhoz.

 

 

A Veeammal folytatott együttműködés még szélesebb körre terjeszti ki a Fujitsu szervezeti adatvagyon optimalizálását célzó, szállító- és platformsemleges adatvezérelt átalakulási stratégiáját (Data-Driven Transformation Strategy, DDTS). A szemlélet fontos eleme az adatok átláthatóságának biztosítása bármely platformon, megoldáson vagy architektúrában – függetlenül attól, hogy a szervezeten belül vagy kívül tárolják őket.

 

A Fujitsu megbízható átalakulási partnerként kivívott pozícióját tovább erősíti a Veeam megoldásainak mélyreható integrálása saját ökoszisztémájába. A többféle mentési megoldást használó szervezetek számára jó hír, hogy most már a Veeam Cloud Data Management portfolióját is igénybe vehetik a Fujitsu adatközponti rendszereihez, köztük a PRIMERGY szerverekhez, a PRIMEFLEX integrált rendszerekhez és az ETERNUS tárolókhoz* – ami ismét jól példázza, hogy a Fujitsu segít megvalósítani a zökkenőmentes biztonsági mentést a heterogén környezetekben.

 

Ár és piaci bevezetés

A Veeam megoldások azonnal megrendelhetők és megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól és viszonteladó partnereitől Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. A vállalat a későbbiekben más európai országokra is ki kívánja terjeszteni a termékek elérhetőségét.

 

______________

* Az ETERNUS AF ÉS DX tárolókhoz kínált Veeam snapshotkészítő szoftvermodul a tárolt adatok snapshotjai segítségével gyorsítja a visszaállítást, és segít a vállalatoknak az éles rendszerek túlterhelése nélkül csökkenteni az adatvesztés kockázatát.

Az ETERNUS CS800 közvetlenül integrálható a mentési és visszaállítási teljesítményt javító, a rendszerleállásokat és a beruházási költséget pedig minimumra szorító Veeam Data Mover Service (VDMS) megoldással. 

A szalagos ETERNUS LT140/LT260 rendszerek a Veeam Backup and Replication szoftverrel valósíthatják meg a virtuális gépek adatainak szalagos archiválását megfelelési és hosszú távú adat megőrzési célokra. A Fujitsu ETERNUS tárolóit és PRIMEFLEX integrált rendszereit a Veeam® Backup and Replication szoftverrel együtt használva csökkenthető a rendszerleállások ideje és az elveszett adatok mennyisége az üzletmenet-folytonosság fenntartása érdekében.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50