Szívdobbanás számláló: a dicsőség mellett 1 millió lájkot is hoz egy érem

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 8. 17:30

Az idei nyár a kimaradt lehetőségek bepótolásáról szólt: kikapcsolódás, családi találkozók, utazás, szabadtéri élmények és világméretű sportesemények, amelyek alatt ismét együtt dobbanhatott a szívünk a bajnokainkért. Egy valami azonban nem tért vissza a régi kerékvágásba, idén üres vagy félig telt lelátók előtt mérettették meg magukat a sportolóink. Ez azonban nem akadályozta meg a magyar szurkolókat abban, hogy minden eddiginél hangosabban bíztassák kedvenceiket a helyszínek helyett a digitális térben, bizonyítva ezzel, hogy a szurkolásban valóban nincsenek korlátok.

A Telekom nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy eljuttatja a sportolóknak azokat a hihetetlenül pozitív visszajelzéseket és végtelen buzdítást, amit élőben most nem kaphattak meg. Ezért nyár elején létrehozta legújabb digitális fejlesztését, a Szívdobbanás számlálót, ami a világesemények alatt folyamatosan monitorozta a netet és gyűjtötte az adott sportolónak küldött pozitív reakciókat, hozzászólásokat, majd komment formájában el is juttatta közvetlenül a sportolóknak. Így bajnokaink is láthatták, otthonról több millió magyar szíve dobban értük egyszerre.

 

 

“Hiszünk a digitalizáció erejében és abban, hogy képes összekötni az embereket akkor is, ha személyesen nem lehetnek jelen. A szurkolás közösségi élmény, szerettük volna, hogy a korlátozások ellenére is az maradjon. Ezért a Szívdobbanás számlálónkkal egész nyáron gyűjtöttük a digitális térben a szurkolók támogatását, így mostanáig 17 373 091 bíztató szívdobbanást juttattunk el sportolóinknak” – mondta el Szabó Béla Attila, a Telekom márka és kereskedelmi kommunikációs igazgatója.

 

Ebben a megváltozott helyzetben az egyéni és csapatteljesítmények által kiváltott eufória fokmérője tehát nem a hangos ujjongás, hanem a kommentek és pozitív reakciók voltak szerte a közösségi médiában. Azonban a digitális támogatásnak is úgy van igazi ereje, ha láthatóvá válik, valóban egyszerre dobban az ország szíve a sportolóinkért. A Szívdobbanás számláló ezt tette lehetővé, azáltal, hogy összegyűjtötte a netes támogatásokat, kézzelfoghatóvá vált a sportolóink számára, hogy egy ország áll mögöttük. Egy-egy jó helyezéssel nem csak a bajnokok értek fel a csúcsra, éremszerzéskor a Szívdobbanás számláló is extra aktivitást mutatott: az érem mellé átlagosan 1 millió támogató reakciót és kommentet is bezsebelhettek bajnokaink. De nem csak a sikerek, hanem már a mieink teljesítménye is megdobbantotta a magyar szurkolók szívét: csak a magyar válogatott hivatalos oldalai több mint 100 ezer reakciót gyűjtöttek össze egy-egy meccs idején. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09