Az MSK Group a SELECT innovációs díj nyertese

forrás: Prím Online, 2021. november 18. 13:48

A Fujitsu orosz értékesítési partnere, az MSK Group a nyolcadik éves SELECT innovációs díjprogram most bejelentett győztese. Az MSK Group díjnyertes projektje Nyugat-Oroszország kórházainak adatkezelését fejlesztette tovább az eredményesebb erőforrásgazdálkodás és a jobb betegellátás érdekében. A megosztott második helyezett Dataware és 4Way Solutions projektjei szintén a járvánnyal és a digitális átalakulással kapcsolatos kihívások legyőzését állították a középpontba.

A Fujitsu éves SELECT Innovation Awards díjprogramja azt a fontos szerepet kívánja elismerni, amelyet a cég értékesítési partnerei játszanak az új értékek teremtése és a vállalatok előtt álló kihívások legyőzése terén. Az idén a zsűri különösen nagy hangsúlyt fektetett azokra a projektekre, amelyek a Fujitsu tágabb ökoszisztémájára támaszkodva segítik az ENSZ fenntartható fejlődési célkitűzéseinek megvalósulását, és a Fujitsu fő portfólióinak megoldásaira támaszkodnak (munkahelymegoldások, adatkezelés, hibrid felhő és SAP-megoldások).  

 

Fernanda Catarino, a Fujitsu értékesítési partnerekért, szakmai szövetségekért és ökoszisztémáért felelős európai vezetője elmondta: „Másfél évvel a járvány kezdete után nyilvánvaló, hogy a technológia segítségünkre volt az új munkastílushoz való alkalmazkodásban. Ráadásul a normalitáshoz visszavezető úton is fontos szerepet töltött be. Büszke vagyok rá, hogy ilyen sok regionális partnerünk továbbra is hozzájárul a kollektív válságkezeléshez. Innovációiknak és szakértelmüknek köszönhetően a Fujitsu SELECT partnerek valóban pozitív változást hoznak közösségeikbe.”

 

A díjnyertes MSK Group a nyugat-oroszországi Szamara régió egészségügyi intézményeiben segített konszolidálni az adatokat. A helyi kórházak így megalapozottabb döntéseket hozhatnak például a gyógyszerek és az oxigén beszerzéséről, hatékonyabban szabályozhatják az orvosok munkaterhelését, és jobban eloszthatják a létesítmények között az erőforrásokat. A megoldás részeként két adatközponti fürtöt állítottak üzembe szinkron replikációval és fejlett titkosítással az egészségügyi adatok mentésére és védelmére – a Fujitsu adatközponti és adatvezérelt átalakulási megoldásainak használatával. 

 

 

A határokon átívelő bűnözés jobb kezelése Romániában 

Román partnerük, a Dataware innovatív projektje szerezte meg a két megosztott második hely egyikét. A Dataware által kifejlesztett és bevezetett rendszer a román rendőrség munkafolyamatait észszerűsíti és automatizálja a nemzetközi rendvédelmi szervek közötti együttműködés támogatása érdekében. Az Interpollal és az Europollal induló, majd az összes kommunikációs csatornát lefedő megoldás valódi „egykapus” élményt kínál a felhasználóknak. Az adatok felhasználóbarát, könnyen kezelhető felületen érhetők el, ami garantálja a megfelelést minden uniós adattovábbítási előírásnak. A projekt keretében az összes adatmodellt egy alkalmazásba konszolidálták, ami növelte a produktivitást, javította az információcserét a többi nemzeti rendőrséggel, és továbbfejlesztette a szervezet képességeit a határokon átívelő bűnözés elleni fellépés terén. 

 

Az ideiglenes oltópontok létrehozását támogató innovatív munkahelymegoldás lett a másik megosztott második helyezett

A szintén megosztott második helyezett 4Way Solutions az északnyugat-angliai Boltonban szerelt fel ideiglenes oltópontokat a Fujitsu munkahelymegoldásaival. Az Egyesült Királyság nemzeti egészségügyi szolgálata, az NHS a védőoltások megérkezése után napokon belül el tudta indítani az országos oltási programot annak köszönhetően, hogy az egészségügyi személyzet azonnal hozzáfért a páciensek egészségügyi és oltási adataihoz. Ez volt az ország történetének eddigi legnagyobb védőoltási programja. A gyors és hatékony boltoni rendszerbevezetés nagyban hozzájárult a megbetegedések számának csökkenéséhez a térségben.

 

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljai 

A Fujitsu célja, mely szerint „a társadalomban az innováción keresztül bizalmat építve kívánja fenntarthatóbb hellyé tenni a világot”, hozzájárul az ENSZ fenntartható fejlődési céljai által előre vetített jobb jövő megvalósulásához. A díjnyertes MSK Group az ENSZ 3. és 9. célját támogatja (egészség/jóllét; innováció és infrastruktúra). A Dataware az ENSZ 8. és 9. céljának elérését mozdítja elő (tisztességes munka és gazdasági növekedés; ipar, innováció és infrastruktúra), míg a 4Way a 3. és 9. mellett a 10. cél (egyenlőtlenségek csökkentése) megvalósítását segíti elő.

 

A díjnyertes MSK erőfeszítéseit a Fujitsu 10 ezer euró értékű, közös marketingforrás formájában igénybe vehető pénzdíjjal és közös promóciós lehetőségekkel is elismeri. Minden díjnyertes meghívást kap a Fujitsu európai partnertanácsadó testületébe (European Fujitsu Partner Advisory Board), amelynek tagjai részt vehetnek a Fujitsu értékesítési stratégiájának és következő 12 hónapra szóló piacra lépési terveinek kidolgozásában.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09