Megvannak ’Az Év Honlapja’ 2021 nyertesei!

forrás: Prím Online, 2022. február 9. 08:54

20. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legnagyobb hazai digitális versenye, ‘Az Év Honlapja’ pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen rekordszámú, összesen 331 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 díjat osztott ki. ‘Az Év Honlapja’ Abszolút díj győztese a HELLO Keszthely - Magyarország első interaktív városa applikáció lett. ’Az Év Honlapja’ Országos Díjátadó Roadshow keretében a verseny alapítója és a szervezők ellátogattak a nyertesekhez, hogy személyesen adják át a díjakat.

„Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy egy vállalat honlapja a három legfontosabb marketing eszköz egyike. A jubileumi évben a weboldalak mellett a digitális, fintech és technológiai fejlesztések kerültek a középpontba. Az idei pályázatot a Magyar Marketing Szövetség a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával írta ki. Az Év Technológiai Megoldása kategória díjait Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár úr adta át. A kategória nyertese a MABISZ E-kárbejelentő applikációja lett, a Billingo applikáció és digitális ökoszisztéma pedig Minőségi Díjat nyert el.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

 

‘Az Év Honlapja’ Abszolút díj győztese a HELLO Keszthely lett

 

A pályázatra a legtöbb nevezés a Szolgáltatás (38), az Oktatás (30), az E-kereskedelem (29), valamint a B2B (25) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például a Turizmus, az Ipari weboldalak, a Márkasite és a Kormányzat kategóriában is.

 

‘Az Év Honlapja’ díjat nyerte el többek között a Magyar Bor, a DIEGO webshop, az AYCM - A  korlátlan mozgás szabadsága, Pécs város honlapja, a BalatonBIKE 365, a Mályvabetegút - Digitális Betegút Kísérő, a Mateking és a Zöldpont. Továbbá díjat kapott a MySpar és a Burger King applikációja, az Ütközéspont - MÁV Zrt., az eHÁZ blokklánc, az eMAG és a Biofilter oldala. Emellett szakmai elismerésben részesült a Pénzcentrum - közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal, a Bank360.hu, a Cristo - Az autós appod, a Whisky Show, a TippmixPRO, a Legisly, a ZsetOn (Be)osztó zsebpénzkalkulátor, valamint a BioTechUSA Lifestyle Program.

 

‘Az Év Honlapja’ Abszolút díj győztese a HELLO Keszthely - Magyarország első interaktív városa applikáció lett. A Közönségdíjat 37 534 szavazattal az Lidl Plus - a Lidl vásárlói hűségprogramja applikáció nyerte el. Az Internetes Kultúra Fővárosa Vándordíjat pedig idén újra Pécs városa tudhatja magáénak! A díjazottak teljes listája ezen a linken érhető el.

 

 

A nyerteseknek továbbá a díj átvételekor lehetőségük volt videóüzenetben megfogalmazni jövőbeni terveiket, kifejezni hálájukat ügyfeleik felé. Ezek a videók megtekinthetőek a pályázat hivatalos Facebook oldalán

 

A szakmai zsűri, a Magyar Marketing Szövetség és a pályázat támogatói egyaránt gratulálnak a nyerteseknek.

 

2022-ben is várjuk a jelentkezőket, akik alkottak valami kiemelkedőt a digitális térben! 

 

Képek: facebook.com/evhonlapja

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kreatív megoldásokkal építenének fenntartható jövőt a Zöld kód pályázat döntősei

Március 23-án rendezte meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Zöld Kód – Kódolj a holnapért! pályázat döntőjét. A legjobb ötletekkel érkezett csapatok közül a fiatalabb korosztályt egy Scratch-meccs várta, míg a nagyobbak szakmai mentorok segítségével valósíthatták meg a fenntarthatósági problémákra reflektáló robotötleteiket. A 6 millió forint összdíjazású pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a fiatalokat arra buzdítsa, gondolkodjanak és tegyenek azért, hogy a digitalizációt a fenntartható jövő szolgálatába állítsák.

2024. március 27. 15:08

Női szakemberekkel mutat példát a fiataloknak az IVSZ és a WiTH

Március 20-án délután második alkalommal adták át az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége és a Women in Technology Hungary Egyesület (WiTH) együttműködésében meghirdetett 40 év feletti női példaképek a digitális gazdaság területén pályázat díjait. A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán megrendezett gálán négy kategóriában hirdettek nyertest, továbbá a szakmai zsűri egy olyan különdíjat is átadott, amellyel minden évben egy, a szakterületén kiemelkedően teljesítő pedagógus munkáját ismerik el.

2024. március 21. 17:55

Napelemes pályázat: ezek az akkumulátorok legnagyobb buktatói

Senki nincs még elkésve, aki igényelni szeretné a napelemekből és energiatárolóból álló rendszerekre kiírt Napenergia Plusz Program vissza nem térítendő támogatását, de elővigyázatosnak kell lenni. Házi Ádám, a Wagner Solar Hungária Kft. fejlesztési igazgatója felhívta rá a figyelmet, hogy nem minden akkumulátor tudja működtetni a rendszert áramszünet esetén, de arra is ügyelni kell, hogy a telepített eszközök kompatibilisek legyenek egymással. A szakértő szerint érdemes olyan kivitelezővel együtt dolgozni, aki a pályázat megvalósítása után is a rendelkezésünkre áll.

2024. március 14. 13:04

Digitális készségek fejlesztését célzó hazai projektek indulhatnak egy rangos európai díjért

Az Európai Digitális Készségfejlesztési Díj keretében öt kategóriában díjazzák a kontinensen élő emberek digitális kompetenciákkal való felvértezése iránt elkötelezett európai, köztük magyarországi projekteket és szervezeteket. Az IVSZ szerint a digitális készségek fejlesztése a gazdaság versenyképessége szempontjából elengedhetetlen – hiszen a hazánkban élő 16-74 év közötti felnőttek fele nem rendelkezik alapszintű digitális kompetenciákkal, pedig ezek nem csak a hétköznapi ügyintézést könnyítik meg, hanem a munkahely megtartásában és megszerzésében is fontos szerepük van. Ezért is különösen fontos összegyűjteni és megmutatni a készségfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi és hazai jó gyakorlatokat minél szélesebb körben. 

2024. március 7. 17:48

Újabb izgalmas találmányok nevezhetnek a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

A hazánkban megvalósuló külföldi ipari beruházások alapján számíthatunk arra, hogy a célgépgyártók iránti igény a közeljövőben nőni fog, és a már eddig is jelentős nemzetgazdasági szerepén nagyot fog lendíteni ez a szektor. Ebben segít a Magyar Ipari Célgép Nagydíj, amelyet idén immár negyedik alkalommal hirdetnek meg.

2024. február 22. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05