Új ügyvezető az LG Electronics Magyar Kft. élén

forrás: Prím Online, 2022. május 11. 13:59

Sung Sik Choi személyében 2022. áprilisától új ügyvezető irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia) kereskedelmi tevékenységét is koordinálja. 

Sung Sik Choi karrierjét több mint 20 éve kezdte az LG-nél, és több vezetői pozíciót is betöltött a vállalat szórakoztató elektronikai üzletágában.

 

Az új ügyvezető célja, hogy tovább erősítse a márka meghatározó szerepét az olyan kulcsfontosságú szegmensekben, mint a prémium OLED televíziók által vezetett szórakoztatóelektronika és a felsőkategóriás háztartási eszközök, illetve tovább bővítse a térségben elérhető innovatív termékek körét, többek közt az IT eszközök piacán. Sung Sik Choi munkája során bizalommal támaszkodik majd a helyi képviseletek szakértelmére és tapasztalatára, valamint a régió jól működő szerviztámogatási rendszerére.

 

 

„Nagy megtiszteltetés és izgalmas lehetőség számomra, hogy Magyarországon és a délkelet-európai piacokon erősíthetem az LG márka jelenlétét és pozícióját” – mondta Sung Sik Choi. „A szórakoztató elektronikai és háztartási eszközöket, laptopokat, IT termékeket, valamint a klímaberendezéseket is felölelő, széleskörű, stabilan bővülő termékportfóliónk egyedi megoldásokat és funkciókat visz az otthonokba. Büszke vagyok rá, hogy az LG egy olyan megbízható márka a régióban, mely folyamatos innovációval már 30 éve képes jobbá és kényelmesebbé tenni a helyi felhasználók hétköznapjait.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05