Megbízható munkaadó elismerést kapott a hazai Continental Csoport

forrás: Prím Online, 2022. május 23. 16:27

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) megbízható munkaadó elismerését nyerte el a hazai Continental Csoport. A hazánkban már több mint 30 éve jelen lévő, kilenc lokációban közel nyolcezer munkavállalót foglalkoztató cég tisztességes gazdasági és felelős munkáltatói szerepvállalásáról kapott visszaigazolást. 

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) azokat a hazai vállalatokat díjazta megbízható munkaadó címmel, amelyek kiemelten figyelnek arra, hogy ember- és családközpontú munkahelyként kiszámítható javadalmazást és béren kívüli juttatásokat biztosítsanak kollégáiknak. „A díj a szakmai és munkáltatói elismerések között is egy kiemelkedő elismerés, hiszen a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a vállalat munkaadói tevékenységét komplexen mérte fel, az eddig elért eredmények és a jövőbeli, már elindított innovációk szempontjából értékelte a vállalatunkat” – mondta el Kalmár Ákos, a Continental országos HR vezetője. 

 

 

„Vállalatunk számos kihívással nézett szembe az elmúlt években, hiszen a pandémia, illetve az iparág átalakulásának következményei egyaránt próbatételek elé állítottak minket és a szektor többi szereplőjét” – hangsúlyozta Dr. Keszte Róbert, a hazai Continental Csoport országigazgatója. „Ez a díj és a Continental által elnyert többi elismerés is abban erősít meg minket, hogy jó úton járunk, erős alapokat raktunk le az elmúlt évtizedekben, amire a jövőnket építhetjük. Ahhoz, hogy továbbra is versenyképesek maradjunk, előre kell tekinteni és még gyorsabban és pontosabban kell alkalmazkodnunk az iparág elvárásaihoz, a folyamatosan változó munkaerőpiachoz, a munkatársak elvárásaihoz, miközben megtartjuk az értékeinket” – tette hozzá az országigazgató. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05