Rangos tanúsítványt nyert el a Unisys digitális munkahely megoldása

forrás: Prím Online, 2022. június 17. 13:14

Az IT támogatás és szolgáltatásmenedzsment vezető szakmai szövetsége, a HDI bejelentette, hogy a Unisys digitális munkahely szolgáltatása, a Digital Workplace Global Service Desk sikeresen teljesítette a szervezet IT Support Center tanúsítási programjának összes követelményét. A HDI a Unisys magyar szakemberét, Gaál Juditot külön szakmai díjjal is elismerte.

A Unisys digitálismunkahely-szolgáltatását (Unisys DWS) biztosító munkatársak azért dolgoznak, hogy az irodai és otthoni vegyes munkavégzés, vagyis a hibrid munkahelyek és a hibrid munkaerő számára biztosítanak intelligensebb, innovatív munkakörnyezetet, zökkenőmentes digitális élményt nyújtva. Ezt jutalmazta most a HDI.

 

A szakmai szervezet már korábban is díjazta a Unisys DWS csapatát elkötelezettségéért és szakértelméért. Nemrégiben két Unisys munkatársat is elismert a HDI Service and Support Awardsszal: a magyar Gaál Juditot a legjobb supervisornak, Daniel Neu-t pedig a legjobb Service Desk Agentnek választották. Januárban Patrycja Sobera, EUX Vice President és Weston Morris globális stratégia igazgató – a Unisys Digital Workplace Deep Dive podcast házigazdája – felkerült a HDI listájára, melyben a 2022-es év gondolkodását leginkább meghatározó 25 vállalati vezetőt sorolták fel. 

 

 

Tara Gibb, a szakmai szenior igazgatója elmondta: „Support Center tanúsítványunk azt tanúsítja, hogy az adott szervezet támogatási részlege hatékonyan működik. A Unisysnél elvégzett szakmai auditunk során bizonyosságot nyert, hogy a vállalat világszínvonalú service desk szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, és azt is világossá tette, hogy ügyfélélményre javítását célzó intézkedései a legtöbb szervezethez képest sokkal fejlettebbek." 

 

Leon Gilbert, az Unisys Digital Workplace Solutions (DWS) vezető alelnöke és vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy az audit során a HDI szakértői meggyőződtek service desk szolgáltatásunk kiforrottságáról, és ezt immár tanúsítvány is igazolja. Csapatunk elkötelezett, hogy a lehető legmagasabb szintű támogatással segítse az ügyfeleket üzleti céljaik elérésében.”

 

A Unisys Hungary szolgáltató központja  folyamatos fejlődése révén egyre sokrétűbb szolgáltatásokat kínál, beleértve a digitális munkahely megoldásokat is. 

 

Makk Norbert, a Unisys Magyarország ügyvezetője elmondta: „Azon a szakmai sikeren túl, amit az HDI elismerése jelent, külön büszkeséggel tölt el, hogy Gaál Judit díja a Unisys magyarországi szakembereinek jó hírét is erősíti a nemzetközi porondon.”

 

A magyarországi központ továbbra is dinamikusan fejlődik, folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások kapcsán. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36