Új vezetőt nevez ki a Schneider Electric az európai Secure Power üzletág élére

forrás: Prím Online, 2023. január 13. 20:29

Marc Garnert, az Egyesült Királyság és Írország korábbi alelnöke látja el januártól a Schneider Electric Secure Power üzletágának vezetését. A szakember így európai alelnöki pozícióba lép elő a cégnél. Robert McKernant, a terület korábbi vezetőjét a Schneider Electric Cloud & Service Providers szegmensének új globális igazgatójává léptették elő. 

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat bejelentette, hogy Marc Garnert nevezi ki a Secure Power üzletág új regionális vezető alelnökévé Európában. Garner 17 éve dolgozik a Schneider Electric-nél, és amióta 2005-ben először csatlakozott a vállalat frissdiplomás programjához, számos vezetői pozíciót töltött be a szervezeten belül. 

 

Új szerepkörében Marc Garner feladata lesz a Schneider Electric Secure Power üzletágának vezetése Európa-szerte, együttműködve az különböző országokat illetve régiókat irányító vezetőkkel a jövő fenntartható adatközpontjainak kiépítésében. Továbbá, a régióban szerzett széleskörű tapasztalatai és ismeretei, valamint erős értékesítési és ügyfélközpontú szemléletmódja révén tökéletesen segítheti majd az európai ügyfeleket az energiaválság okozta kihívások leküzdésében, és szerves részét képezheti az adatközpont-ipar fenntarthatósági törekvéseinek felgyorsításában. 

 

Marc Garner

"Nagy örömömre szolgál, hogy a Secure Power üzletág európai vezetője lehetek, és alig várom, hogy a régióbeli ügyfeleinkkel együttműködve teljesítsük küldetésünket, hogy digitális partnerükké váljunk a fenntarthatóság és hatékonyság terén" – mondta Marc Garner. "Hiszek abban, hogy a digitalizáció és az elektromos energián alapuló megoldások a szén-dioxid-mentesítés kulcsfontosságú tényezői, és hogy vállalatunk energia 4.0-ra vonatkozó elképzelése létfontosságú lesz ahhoz, hogy az adatközpontok szektorát még tovább fejlesszük és nagyobb ellenálló képességét lehetővé tegyük."

 

A jövőben Marc Garner a Schneider Electric fizikai infrastruktúra-megoldások zászlóshajójának, az APC-nek, valamint az egy- és háromfázisú szünetmentes tápegységeknek (UPS), az edge computing megoldásoknak és a tranzakciós üzletágnak a felelőse lesz Európa-szerte. 

Kulcsszavak: Schneider Electric

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05