A Fujitsu bővíti digitális átalakulást támogató tanácsadási képességeit Európában

forrás: Prím Online, 2023. április 29. 15:37

A Fujitsu bejelentette, hogy az európai piacot támogató első két Near Response Centere (NRC) megnyitásával bővíti digitális átalakulást támogató tanácsadási képességeit. A spanyolországi és észtországi új központ az ügyfelek üzleti kihívásaira és a digitális átalakulás támogatására összpontosító, magasan képzett és gyorsan elérhető tanácsadókkal egészíti ki a vállalat meglévő outsourcing-erőforrásait.

Több évtizednyi gyors növekedést követően a globális IT-outsourcing piac forgalma 2027 végére várhatóan eléri az 587 milliárd dollárt. Emellett az utóbbi időkre jellemző társadalmi-gazdasági tényezők – például a Covid-járvány, az ellátási lánc szűk keresztmetszetei és az ukrajnai konfliktus – azt eredményezték, hogy a speciálisabb szolgáltatásokat jellemzően a fontos piacok közelében nyújtják. 

 

Erre az igényre reagálva a Fujitsu NRC-i most az Európában működő ügyfeleknek biztosítanak üzleti tanácsadást és konzultációs lehetőséget – azoknak a vállalatoknak, amelyek gyorsan szeretnének hozzáértő, rugalmas csapatot bevonni digitális átalakulási projektjeik támogatásába. A régió kultúráját jól ismerő, speciális szakértelemmel rendelkező Fujitsu NRC-k kielégítik a helyi piaci dinamikában jártas, képzett szakemberek iránti igényt. A központ munkatársai felkészültek a komplex projektek kezelésére, rugalmasságuk folytán gyorsan reagálnak és javítják ügyfeleink versenyképességét. 

 

„A Fujitsu új NRC-i fontos képességekkel egészítik ki outsourcing-kínálatunkat. Egyes ügyfeleink most főbb piacaikhoz, irodáikhoz és munkatársaikhoz közelebb szeretnének hozzájutni a speciális üzleti készségekhez. Az új NRC-k kényelmes elérhető, közeli helyszínről biztosítják számukra ezt a szolgáltatást, olyan szakemberekkel, akik egyszerre beszélik az üzlet és az informatika nyelvét” – hangsúlyozta Jean-Marc Chammas, a Fujitsu Europe alelnöke és szolgáltatásokért felelős vezetője.

 

A Fujitsu észtországi, tallini NRC-je például a digitális munkahellyel és a menedzselt infrastruktúrával kapcsolatos szolgáltatásokra szakosodik. A spanyolországi, sevillai központ fő szakterületei a hibrid IT-szolgáltatások, a többfelhős működés, az üzleti és alkalmazásszolgáltatások, azon belül a kiberbiztonság. Az NRC-k több mint százfős létszámmal kezdik meg működésüket. A Fujitsu az ügyfelek igényeihez igazodva, további NRC-k nyitására is készül Európában. 

 

„A Fujitsu spanyolországi NRC-jének csapata hatékonyan támogatott minket IT-infrastruktúra felügyeleti projektükben, és segítségünkre volt abban, hogy a járulékos feladatok számát csökkentve alaptevékenységünkre összpontosíthassunk” – fűzte hozzá Xavier Michallet, a helyi Fujitsu NRC egyik ügyfele, az innovatív félvezető anyagokat tervező és gyártó Soitec adatokért, infrastruktúráért, hálózatokért és biztonságért felelős vezetője.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50