Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!

forrás: Prím Online, 2024. január 4. 13:24

A tudásvagyon ma már elsöprő többséggel, mintegy 87 %-kal határozza meg a cégek vagyoni értékét. A materiális javak elenyésző kisebbségbe kerültek. A tudás világszerte a legnagyobb kinccsé vált az üzleti életben. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!” című konferenciájának előadói elmondják, milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon.

A cégetekben milyen az arány? Tudjátok, milyen cégspecifikus szellemi alkotásokat hoztatok létre az évek során? Felmértétek mekkora az értéke? Ha nem, akkor valószínűleg kidobtátok a legnagyobb kincseteket.

 

Nincs olyan sikeresen működő cég, amelyben ne lenne belülről létrehozott saját szellemi tudás, ami a sikert okozza. Mert biztosan ott van, csak láthatatlanul. Sürgősen tegyétek láthatóvá! Garantáltan felível a cég karrierje!

 

A napvilágra hozott, felértékelt és bevédett szellemi tulajdon sokszorosára növeli a cég piaci értékét. Üzlet ez a javából. És védelem a lopások, elbitorlások és piacvesztés ellen. 

 

 

Az innováció levédése, a szabadalom intézményének használata ma már természetes. Az iparjogvédelmet, szerzői jogot is ismerik a cégek. De például a céges honlappal, a Facebook profillal, az ügyfélkörrel, a saját szervezeti folyamatokkal, a branddel, a logóval, márkával, arculattal, adatbázisokkal, szoftverekkel, alkalmazásokkal, eladástechnikával, marketingszisztémával stb. mi a helyzet? Mind ellopható, ha nem védjük be, s értéke van, ha kimutatjuk a cég vagyonában.

 

Ismerjük meg az idei szellemi tulajdonról szóló konferencián, melyek azok a szellemi alkotások, amiket nagyon is érdemes beemelni a vagyoni értékek közé. Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik ebben meglátták cégük felívelésének lehetőségét. 

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!” című hibrid konferenciáján január 25-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, akik meg szeretnék tudni milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50