Finisben a nagy generációváltás! Az első száz év a tét!

forrás: Prím Online, 2024. január 11. 09:53

Eljött a stafétaváltás ideje. A rendszerváltó magángazdaság úttörőinek  harmada már profi módon megoldotta az utódlást. Megteremtette cége és családja biztonságos jövőjét akár 100 évre, generációkat átívelően is. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Finisben a nagy generációváltás! Az első száz év a tét!” című konferenciájának előadói megmutatják, hogyan lehet elkerülni a generációváltás sikertelenségét.

Szeretne ön is eljutni már odáig, hogy hátra dőljön, mert az utódba vetett bizalma teljes? Hol tart a vezetés átadásában?  Van utódjelölt a családban? Kiderült, hogy nincs? S akkor gondolkodik-e cége eladásában, vagy idegenre bízásában? Mik azok az akadályok, amiken még nem sikerült túljutni sem az elődnek, sem az utódnak?

 

Az első sikeres hazai generációváltó modellek már megszülettek. Érdemes tanulni a buktatókból és a sikerekből is a gyeplőt még kézben tartó alapítóknak! Míg nem késő! Ne várjuk meg, amikor a kényszer fog dönteni helyettünk!

 

 

Tanuljuk meg a hazai első generációs modellek lényegét és adaptáljuk! A szakértőkre pedig ne sajnáljuk az időt és a pénzt! Egyedül csak nagyon keveseknek sikerült.

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Finisben a nagy generációváltás! Az első száz év a tét!” című hibrid konferenciáján február 7-én várjuk azokat az első generációs alapítókat és stafétaátvevőket, akik még nem oldották meg a generációváltást a cégnél.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: január 24.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/finisben-a-nagy-generaciovaltas/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50