Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!

forrás: Prím Online, 2024. február 11. 13:42

Februártól már működik az Unióval Közös Agrártámogatási Program (KAP). Az idei első 20 pályázati kiírás a 69-ből már február-márciusban megjelenik. Azután folyamatosan 11 program 69 pályázatára lehet még idén jelentkezni támogatásért az agrárium és élelmiszeripar majd minden területéről. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!” című hibrid konferenciájának előadói friss és exkluzív információkkal szolgálnak.

 

Várhatóan 2900 milliárd forint keretösszegű, uniós és hazai pénzből összerakott támogatás áll rendelkezésre a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari szektor fejlődéséhez 2027-ig. 1500 milliárd jut gazdaságfejlesztésre, 1000 milliárd pedig a zöld jövőre.

 

Éppen időben vagyunk! Az elmúlt 2 év piaci zavarai miatt meg kell erősíteni a szektor szereplőink alkalmazkodóképességét, több lábon állását, termelési szerkezetük diverzifikálását.

 

 

A konferencián a már ismert pályázati feltételeket, az egész éves menetrendet és pályázatkiírási címeket is ismertetjük. Rendkívül változatos és nagyon előnyös intenzítású pályázati kiírásokra számítsunk!

 

Előre készüljünk fel! Ha majd megjelenik a kiírás, cégük, gazdaságuk legyen az elsők között! Ebben segítenek előadóink friss, exkluzív információkkal!

 

A „Támogatási dömping az agráriumnak” című hibrid konferenciára várjuk a kis, közepes és nagy agrárvállalkozókat, vállalatokat, valamint az élelmiszeripari tevékenységet folytató cégek vezetőit, pénzügyeseit.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/tamogatasi-domping-az-agrariumnak/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50