A HMS és a Red Lion egyesíti erőit az ipari infokommunikációs technológiában

forrás: Prím Online, 2024. április 4. 09:57

A HMS Networks véglegesítette a Red Lion Controls a Spectris Group Holdings Limitedtől történő felvásárlását. Az immáron egy entitást alkotó két vállalat megkezdheti a közös munkát a piacra lépési stratégiákon és termékajánlatokon.

Az először 2023. december 11-én bejelentetett akvizíció most kapott jóváhagyást. Ez azt jelenti, hogy a HMS Networks jelenleg 18 országban 1200 alkalmazottat foglalkoztat. A legtöbb munkatárs az Egyesült Államokban, Svédországban és Németországban található.
 

Mi várható?

 

A HMS és a Red Lion ügyfelek esetében nem okoz semmilyen kezdeti változást a felvásárlás. A HMS és a Red Lion cégnevek változatlanok maradnak, a termékmárkákat pedig ugyanazokon a csatornákon keresztül forgalmazzák és értékesítik, mint korábban. A gyártást és a kiszállítást a HMS, illetve a Red Lion entitások kezelik. Az elérhetőségek és az e-mail címek megmaradnak, kivéve Indiát, ahol a Red Lion munkatársai hms-networks.com végződésű címeket kapnak.

 

Staffan Dahlström, a HMS Networks vezérigazgatója a yorki Red Lion irodában.
 

Előremutató szinergiák

 

A jövőben a két vállalat egyesülése számos szinergiát szabadít majd fel, különösen mivel a HMS amerikai és a Red Lion európai piacát szélesíti majd ki. A Red Lion eladásainak legnagyobb része Észak-Amerikából származik. Az itteni kiforrott forgalmazói hálózatot a HMS használhat majd saját átjáró- és távoli hozzáférési kínálatának értékesítésére. A HMS pedig eladásainak mintegy 60 százalékát realizálja a nagy európai automatizálási piacokon. A jól kiépített piaci csatornákon keresztül a HMS képes lesz keresztértékesíteni a Red Lion kínálatának kiválasztott elemeit Európában.

 

„Nagyon örülünk, hogy a Red Lion minden új alkalmazottját és tisztelt ügyfelét üdvözölhetjük a HMS Networks családban, ami izgalmas új fejezetet jelent utunkban – mondta Staffan Dahlström, a HMS elnök-vezérigazgatója. – Mivel közösen kezdeményeztük az integrációs folyamatot, alig várjuk, hogy egyesített erősségeinket, közös értékeinket és az ügyfélérték biztosítása iránti elkötelezettségünket ki is aknázzuk. A következő néhány negyedévben a zökkenőmentes integráció biztosítására és a vállalataink közötti szinergiák kihasználására összpontosítunk. Együtt várjuk, hogy erősítsük pozíciónkat az észak-amerikai piacon.”
 

További információk az integrációs munka előrehaladtával várhatók.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36