Divatbemutató a gangon

Lezajlott az első online divatbemutató

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 6. 07:32
Magyarország első online divatbemutatója 2001 november 5-én, hétfőn délután három órától látható majd a Pesti Broadway Online-on (http:www.pbo.hu). A Modelnet ügynökség modelljei egy tizenöt-húsz perces showban mutatják be a Paulay Ede utcai vasseva Design Stúdió kollekcióját.
A bemutató különlegessége még, hogy a helyszíne a Liszt Ferenc tér egy gangos bérházának harmadik emelete lesz: a körfolyosó és a lépcsőház. A ruhakölteményeket két real time kamera közvetíti. A tervek szerint ínyencek fotókat is láthatnak a modelleknek a bemutatóra való készülődéséből.

A pbo-ról nyíló oldalról letölthető majd a bemutató zenei anyaga is, így mindenki saját ízlése, és technikai lehetősége szerint választhat, hogy a gangon, vagy a lépcsőfordulón történő eseményeket kíséri figyelemmel, esetleg mindkettőt. Ha pedig “korlátlanok” a lehetőségei a sávszélesség tekintetében, akkor a két mozgó kép mellett a hozzá tartozó zenei anyagot is egyszerre élvezheti majd. (A kamera technikailag képes másodpercenként akár tucatnyi képet továbbítani, azaz csak a szerverkapacitáson és a sávszélességen múlik, hogy ne legyen szakadozott kép. Természetesen a bemutatót rögzítik, így aki lemarad róla, az később is megnézheti a teljes anyagot. A pbo real time camje nem egy közönséges webkamera, így a közvetített képek megnézéséhez szükség van egy 1,1 MB-os plugin letöltésére, ezt érdemes mielőbb megtenni a pbo beharangozójának cikkoldaláról vagy a szolgáltatások közül a Real time camre klikkelve.)

A bemutató idején 14 és 16 óra között online árverésen lehet licitálni vasseva egyik ruhájára, a befolyó pénzt a szervezők a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára ajánlják fel.

Kulcsszavak: onlineszolg divat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55