Új játékok a Picofuntól

Kollár Csaba, 2001. december 2. 22:05
A svéd Picofun most bemutatott WAP-os játékai az elemzők szerint is igényes, minőségi munkák. A Picofun többnyire európai operátorok számára fejleszt mobilkörnyezetbe játékokat, rendszerint olyanokat, melyek WAP-kompatibilisek.
Eddig az On the green és a Lifestylers a legjobban sikerült játékok. Ezek mellé sorakozhatnak fel az új fejlesztések: a Wall Street Wizard, a Knights of Honour, az M-Builders, a Starship és a Speedster. Mindegyik játék WAP-kompatibilis, és egyaránt fut GSM, illetve GPRS mobilszabvány alatt is.

Elemzők kiemelik, hogy az utóbbi időben a Picofun nagyon komoly lépéseket tett szakmai és termékportfoliója igényesítésére. Ahogy Carl-Greger Leijonhufvud, a cég vezetője nyilatkozatában kihangsúlyozta: „eddig is fontos volt számunkra a minőségi munka, de most, új partnereinkkel közösen elköteleztük magunkat a még igényesebb munkák mellett”. A Picofunt erősíti az amerikai Frogshop, a kanadai Kalador, az indiai Ruksun, a koreai Nazca, az angol Games Kitchen, a finn Grip Studios, valamint három svéd cég, az Mgage, a Massive Mobile Entertainment és a Monsterland.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50