Szerencsejáték-tendert nyert az Oracle Hungary

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 11. 17:26
Az Oracle Hungary Kft. nyerte a Szerencsejáték Rt. meghívásos pályázatát. A teljes projekt megvalósítására két lépcsőben kerül sor: 2002. februártól a vállalat tervezési rendszerét támogató Oracle Financial Analyzer alapú üzleti tervezési rendszer kerül kialakításra, az év második felében pedig elkezdődik az átállás az Oracle E-Business Suite legújabb verziójára. A teljes projekt 2003. január 31-ig készül el.
A Szerencsejáték Rt. 2000 októberében a gazdasági döntéshozatali munkát támogató, már alkalmazott informatikai megoldás továbbfejlesztésére írt ki pályázatot, amelyen az Oracle Hungary Kft. és az általa nyújtott integrált vállalatirányítási megoldás győzött. A döntésnél az első számú szempontok között szerepelt a gyakorlati megvalósításra tett ajánlat, a rendelkezésre álló szaktudás, valamint a projektek költségvonzata.

A vállalat az Oracle Financials eddig használt 10.7-es verziójával látja el a pénzügyi, számviteli, bizonyos controlling és keret-ellenőrzési, valamint jelentés- és beszámolókészítési feladatokat. Ezt az alkalmazást közel 4 éve használja a vállalat sikeresen, az új változat bevezetéséhez az ezzel szerzett kedvező tapasztalatok is nagyban hozzájárultak.

A társaság felső vezetésének véleménye szerint az Oracle E-Business Suite újabb verziójára való áttérés hosszú távon megoldja a pénzügyi-számviteli területek munkáját támogató további informatikai fejlesztéseket.

A bevezetésre kerülő üzleti tervezési megoldást a Szerencsejáték Rt. már a 2003. évi tervek kialakításánál használni fogja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55