IFS Applications - ipari IT-tanúsítvány az ABB-től

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 3. 13:24
Az IFS Applications ERP rendszer eszközoptimalizálással és karbantartással kapcsolatos komponensei első külső termékként szerezték meg az ABB energiatermelő és automatizálás technológiai csoport ipari IT-tanúsítványát.
Eszerint az IFS szoftvere zökkenőmentesen kapcsolódik az ABB Aspect Integrator Platform (AIP) nevű folyamatautomatizálási, valamint minden egyéb az AIP-on kapcsolódó szoftver- és hardvermegoldáshoz. Az eszközintenzív iparágak számára ez a funkció teszi lehetővé az úgynevezett "plug and produce" megoldások bevezetését, hogy aztán - műhelyszinttől a felső vezetésig, valós időben, minden szinten - minden eddiginél jobban lefedhetők legyenek tevékenységeik és így gyorsabban alkalmazkodhassanak ügyfeleik igényeihez is.

Az IFS üzleti szoftverei és az ipari rendszerek integrálása számos lehetőséget nyújt a költségek és az átfutási idő csökkentésére, de a web alapú eszközök használatával az értékesítési munkatársaknak és az ügyfelek is valós időben ellenőrizhetik a rendelések teljesítésének állapotát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09