A Kapsch AG új formában jelenik meg CeBIT-en

OTS - Cégvonal, 2002. március 14. 11:57
A vállalat új mottója: „Kapsch - vezető szerep a digitális kommunikáció világában” azt sugallja, hogy minőség és innováció tekintetében a Kapsch saját működési területén belül vezető szerepre törekszik Európában.
A 2002. március 13-a és 20-a között megrendezésre kerülő hannoveri CeBIT legnagyobb osztrák kiállítója a Kapsch lesz, a maga több mint 1000 négyzetméteres kiállítási területével. A vállalat meglevő kiállítási stratégiáját át kellett dolgozni annak érdekében, hogy az megfeleljen a megnövekedett kiállítási terület szabta követelményeknek. A stand kialakításának központi koncepciója a Kapsch széleskörű termék- és szolgáltatási kínálatának bemutatása. A kiállítási stand fő vonzerejét várhatóan egy 6,5 méteres élő fákkal övezett wellness-sziget, és egy újszerű öbölbarátság internet-művészeti projekt adja.

A kereskedelmi vásáron debütáló újszerű megjelenés egyben a Kapsch-csoport új szervezeti felépítését is hivatott tükrözni. Ez év eleje óta ugyanis a Kapsch logó alatt több leányvállalat tevékenykedik immáron a piacon. Ennek az elhatározásnak a hátterében az a cél áll, hogy a vállalat ily módon hatékonyabban tudjon fellépni a stratégiailag legfontosabb üzletágakban. A több leányvállalatból álló Kapsch-csoport ennek köszönhetően ötvözi a piacközeli, egymástól rugalmasan elkülönülő szervezetek kínálta előnyöket és egy nemzetközi high-tech vállalatcsoport kedvező piaci helyzetét. A Kapsch-csoporton belül az egyes leányvállalatok teljes önállóságot élveznek. Ennek következtében az egyes üzletágak rugalmasan és gyorsan képesek alkalmazkodni a piac követelményeihez.

A Kapsch-csoportot az alábbi vállalatok alkotják:

Kapsch BusinessCom - intelligens kommunikációs megoldások vállalatok számára

Kapsch TrafficCom - intelligens kommunikációs megoldások a telematika (telekommunikáció és informatika) számára

Kapsch CarrierCom - intelligens kommunikációs megoldások hálózatot üzemeltetők számára

Kapsch Components - termelés és logisztika

Az említett vállalatokban lesz még egy közös vonás: a márkanév. A Kapsch-csoport folytatja azt a megkezdett folyamatot, amelynek értelmében egy márkanév alatt egyesíti leányvállalatait. Logójuk a következő: Vezető szerep a digitális kommunikáció világában . A folyamat egyes lépéseivel egyidejűleg a vállalat imidzse is változáson ment át: megújult a Kapsch logó, az év elején bevezették az új egységes cégarculatot.

A Kapsch valamennyi üzletágban teljes körű megoldásokat kínál; saját fejlesztésű termékeket, vagyis eszközöket és alkalmazásokat, illetve vezető nemzetközi gyártó cégek termékeinek teljes körű támogatási és integrálási szolgáltatásait. A vállalatcsoport hagyományos elkötelezettsége a műszaki fejlesztés, a szaktudás, valamint a profizmus és a minőség iránt jelenti a garanciát a cég további sikeres működésére.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36