ISO 9001 a Montana teljes tevékenységére

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 7. 16:56
A Montanától május 7-én származó információ szerint egy megújító és kibővítő audit során a TÜV Rheinland Euroqua auditor a gyakorlatban vizsgálta meg a Montana Rt. minőségügyi dokumentációját, munkautasításait, vizsgálati utasításait, minőségügyi feljegyzéseit, vagyis a cég minőségügyi rendszerét.
A végrehatott felügyeleti audit célja a Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Rt. minőségügyi rendszerének vizsgálata annak megállapítása céljából, hogy a rendszer kielégíti-e az ISO 9001-es szabvány követelményeit. Az elvégzett audit megállapította, hogy a Montana összes tevékenysége és részlege megfelel az ISO 9001-es minőségügyi követelményeknek. A Montana műszaki részlege eddig is rendelkezett ISO 9001-es minősítéssel. A mostani audit lefolytatása után elmondható, hogy az rt. teljes tevékenysége megfelel az ISO 9001-es minőségügyi rendszer elvárásainak. A vállalat teljes működésére vonatkozó ISO minőségirányítási tanúsítással a Montana Rt. elmondhatja, hogy vállalata nem csak hatékony és eredményes, hanem a mai piaci viszonyokat figyelembe véve, hogy vevő- és partnerorientált.

A megváltozott gazdasági körülményekre a Montana Rt. termékstruktúra-váltással, és a megújult, teljes tevékenységi és back office körére vonatkozó ISO 9001 tanúsítással válaszolt. A minősítési rendszer megszerzését a Montana Rt. saját fejlesztésű szoftverei is segítették, lévén a cég nem csak kifejleszti, hanem cégen belül használja is saját termékeit. Ilyen szoftverek például a MonDoc integrált irodai munkatámogató rendszer, a MonLine intranetes és internetes hírportál és a MonPhone híváslistázó.

Kulcsszavak: +céginfo ISO 9001 Montana

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50