Montana-Noreg: nyolcvanan az információvédelmi szakmai napon

Kovács Attila, 2002. május 15. 15:02
Élénk érdeklődés mellett rendezte meg május 15-én adat- és információvédelmi megoldásokkal és szolgáltatásokkal foglalkozó szakmai napját a Montana és leányvállalata, a Noreg Kft. Ismeretes, hogy a Noreg a védelemnek nemcsak a technikai, hanem szintén jelentős jogi oldalára is ad megoldást.
A szemináriumon az újdonságok között említhető az információvédelmi oktatási terület, ugyanis a Noreg idén január 1-jétől hivatalos ISS oktatási központ lett a kelet-európai régióban. A sok EU ország által elfogadott és auditáltatható információvédelmi követelményrendszert leíró ISO 17799 szabvánnyal is újként foglalkoztak az előadók. A Noreg a vállalatok e szerinti auditálásra való felkészítését vállalja. A partner Sun Microsystems Magyarország képviselője a cég aláírás-hitelesítéssel kapcsolatos saját PKI megoldását mutatta be. Mint azt Kőrös Zsolttól, a Noreg ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a Noreg célja, hogy a Sunnal a GIRO rendszernél megszerzett közös tapasztalatokat a PKI piacon tovább és szélesebb körben képviseljék.

A szakmai napon június 15-ig tartó érvényességgel több akciót (SunSreen tűzfalmegoldás, Real Secure Network IDS megoldás Sun platformon, internetkapcsolat vizsgálata Internet Scanner eszközzel) hirdetett meg a Noreg. További információ:info@noreg.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36