Montana szakmai nap - új szolgáltatáscsomagok

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 5. 12:43
A Montana Rt. és partnerei, a Cisco Systems Magyarország és az új HP ma szakmai nap keretében ismertette meg az érdeklődőkkel az általuk ajánlott minőségi infrastruktúra kiépítésének és biztonságos fenntartásának lehetőségeit. Szakmai előadóik esettanulmányok keretében mutatták be a korszerű informatikai hálózatok, a minőségi infrastruktúra és az ehhez kapcsolódó biztonsági kérdésekről szerzett széles körű tapasztalataikat, személyes konzultációk során pedig már bevált megoldásokat ajánlottak.
A Montana Rt. élő demókkal illusztrált, új szolgáltatáscsomagokat mutatott be az érdeklődő szakembereknek. Az újonnan bevezetett csomagok a következők:

Adatvédelmi csomag.

Mentési rendszerek, katasztrófaterv, vírusvédelem.

Windows 2000 upgrade csomag.

Windows 2000 bevezetési csomag.

Magas rendelkezésre állási csomag.

Rendszermenedzsment-csomag.

A most bemutatott csomagok megkönnyítik egy adott rendszer támadható felületeinek felderítését, segítségükkel bármilyen nem várt esemény bekövetkeztekor (pl. földrengés) az adatok visszaállíthatóak lesznek, különböző mentési módszerek – mentési rendszerek kidolgozása válik könnyen megoldhatóvá.

A mai rendezvényén első kézből hallhattak az érdeklődők az új HP termék portfóliójáról, Molnár Imre előadásában. Mint a szakember elmondta: „A márkastratégiája kialakításakor az vezérelte az új HP-t, hogy minden területen a legversenyképesebb termékek maradjanak meg, annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legtöbbet profitálhassanak a két cég hagyományaiból, a HP és a Compaq márkanév és a technológia terén elért eredményeiből.”

A Microsoft Magyarország képviseletében Fischer Pétertől hangzott el előadás, Üzemeltetés Microsoft alapokon címmel.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38