Új üzletág a Montana RT.-nél

Az új üzletág vezetője dr. Márkházai Sándor

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 18. 14:54
Dr. Márkházai Sándor-t nevezte ki a Montana Rt. májusban indított új, kereskedelmi üzletágának igazgatói posztjára. Az új üzletág a könnyűipar és logisztika területén tevékenykedő cégek testreszabott informatikai megoldásainak kialakításaira és szállítására összpontosít.
Dr. Márkházai Sándor 1999-ben végzett a József Attila Tudomány Egyetem, Állam és Jogtudományi Karán. Az utóbbi két évben a Hungarocamion Rt.-nél töltött be Szállítmányozási PRC Igazgató-i pozíciót. Azelőtt a Coca-Cola Magyarországnál és a Procter and Gamble Magyarország Kft-nél dolgozott különböző szakmai és vezetői beosztásokban. Feladatai közé tartozott többek között a kereskedelmi tevékenység irányítása, üzletfejlesztési igazgatóként a Hungarocamion-nál a kereskedelmi stratégia kialakítása, piacfejlesztés, új üzleti modell kialakítása stb...

Az újonnan kinevezett igazgató feladata többek között, hogy felügyelje úgy a fuvarozás-szállítmányozás, mind az élelmiszeripar, és az elektronika (brand és bérgyártás egyaránt) területén történő dinamikus cégvásárlások következtében létrejövő új cégek informatikai infrastruktúrájának kiépítését, integrált vállalatirányítási rendszereinek megvalósítását.

A Montana Rt nem titkolt célja, hogy speciális tudásának köszönhetően preferált informatikai partnerré váljon a logisztika és a könnyűipari szektorban. Informatikai szempontból az összes iparágat tekintve jellemzően ebben a szektorban tapasztalható a legdinamikusabb fejlődés.

Kulcsszavak: Montana +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55