Montana: SAP Services and Channel Services Partner-i minősítés

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 20. 09:41
A Montana Rt. szakmai/technikai felkészültségének és eddigi referencia színtű munkáinak köszönhetően megkapta az SAP-tól a rangos Services and Channel Services Partner-i címet.
A kitüntető cím azt jelenti a Montana Rt. számára, hogy munkatársai részt vehetnek az SAP oktatási és továbbképző programjaiban, valamint az SAP fejlesztésekről első kézből értesülhetnek, egyedülálló hatékonyságot biztosítva ezzel az ügyfeleknek az SAP rendszerek révén.

A Montana Rt. mint SAP értékesítési csatorna-partner (Partners – Channel), elsősorban a kis- és középvállalatok működésére, illetve a működések optimalizálására összpontosította eddig figyelmet, a mostani szerződés aláírásával megnyílt előtte az út a nagyvállalatok felé is. Személyre – vállalatra – szabott megoldásokat kínálnak a kis, közép- és immár nagyvállalati piac számára és jellemzően a szolgáltatások egyetlen helyről történő igénybevételét biztosítják. A partnereknek továbbá olyan értékesítési gárdát és tanácsadói szervezetet kell felállítaniuk, amely lehetővé teszi a szolgáltatások egyetlen helyen történő beszerzését, a kiértékelési és értékesítési fázistól egészen a telepítésig és a folyamatos továbbfejlesztés megvalósításáig. Az egyes SAP értékesítési csatorna-partnerek (Partner - Channel) az alábbi területeken tevékenykedhetnek:

Value Added Reseller (VAR) – értéknövelt viszonteladó

Sales and Service Partner SMB (SSP) – kereskedő- és szervizpartner

Hosted Solutions – bérüzemeltetett megoldások

Kulcsszavak: Montana +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55