A Dataplex az IVBT új tagja

Kovács Attila, 2002. június 26. 10:28
A kolokációs központot üzemeltető Dataplex Telekommunikációs Kft.-t június 25-i ülésén felvette tagjai sorába az Információvédelmi és Biztonságtechnikai Társaság (IVBT).
"Az IVBT fontos szerepet játszik a hazai cégek, állami és védelmi szervezetek NATO-előírások szerinti speciális biztonsági felkészítésében, ezért a Dataplex katonai követelményeket is kielégítő nagybiztonságú adatátviteli központja számára új piacokat nyithat meg a most aláírt tagság" - jelentette ki az esemény kapcsán Felsmann Balázs, a Dataplex ügyvezető igazgatója.

Az 1999-ben megalakult hazai Információvédelmi és Biztonságtechnikai Társaság gazdasági szervezetek önkéntes stratégia szervezete, amely elsősorban a NATO projektekben való részvétel sikeresebbé tételét célozza. A szövetkezés a tagok emberi és pénzügyi erőforrásainak koncentrálásával segíti a magasan képzett hazai munkaerő részvételét az EU- és a NATO-beruházásokban, illetve beszerzésekben. A társaság e célok elérésére projektirodákat működtet Budapesten és Brüsszelben, és aktív szerepet vállal a NATO-előírások szerinti speciális biztonsági felkészítésben, az oktatásban és tanácsadásban, illetve rendszertervek, szabályzatok készítésében. Az IVBT tagjainak összesített létszáma meghaladja az ötezret, s a tagvállalatok együttes árbevétele 2000-ben több mint 165 milliárd forintot tett ki.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50