Új nagyvállalati tűzfal a StoneSoft-tól

Magyarországon először StoneSoft-oktatás

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 10. 13:10
A kritikus hálózati komponens leállásakor keletkező akár milliós nagyságrendű károk elkerülésére a StoneSoft új védelmi megoldással jelentkezett a hazai piacon. Az SC magazin kategórianyertese, a StoneGate 7x24 órás magas rendelkezésre állást biztosító tűzfal- és VPN szoftverrendszere megoldást jelenthet erre a problémára.
A StoneGate skálázható, nagy biztonságot és teljesítményt nyújtó tűzfal és VPN rendszer az üzletileg kritikus alkalmazások számára. A termék biztonságos kapcsolatot és terhelésmegosztást biztosít több ISP irányába, miáltal a hálózati kapcsolatunk folyamatossá és hibatűrővé tehető. A felhasznált Multi-Layer Inspection technológia ötvözi a stateful inspection és az application level (proxy) jellegű tűzfalak tulajdonságait, kihasználva mindkét technológia előnyeit. A StoneGate az operációs rendszerrel teljes mértékben integrált tűzfal, mivel egy speciálisan megerősített Linux rendszeren fut.

A megoldás egy hatékony vállalati menedzsment rendszert tartalmaz. A tűzfal-menedzsment egyszerű felépítésű, és kevéssé érzékeny az adminisztrátori hibákra, mint az egyéb, hasonló kategóriájú tűzfalak esetén megszokott. Ezáltal a minimumra csökkenthető a hibalehetőség, ami az esetleges félrekonfigurálásból adódhat. A StoneGate több, párhuzamos útválasztást használ az interneten keresztül minden egyes VPN csatorna számára, ezáltal sokkal kisebb támadható felületet nyújt, mivel az esetleges megfigyelő számára a VPN csatorna teljes forgalma sosem látható.

A HIS Software Magyarország 2002. szeptemberétől a StoneSoft vállalat hazai kiemelt viszonteladója lett, így a magyarországi vállalatok számára is elérhetővé vált ez a rendszer. Ezen információbiztonsági megoldás vásárlásakor nem kell aggódni azon, hogy az új rendszert hogyan fogja használni, hiszen a HIS Software Magyarország vállalja az ügyfelei részére az oktatást is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36