Karácsonyi kívánság

Jó egészséget!

, 2002. december 1. 12:10
A www.hazipatika.com 1999 áprilisában indult, a magyar nyelvű weblapok közül először szolgáltatva az interneten egészségügyi információkat kifejezetten nem szakmai közönség részére. Az oldal már működésének első időszakában az egészségügyi információkat keresők legismertebb magyar nyelvű weblapja lett, mára átlagosan havi százezer látogató keresi fel, közel 33 500 regisztrált felhasználója van, és havonta egymillió oldalletöltéssel büszkélkedhet.
Népszerű szolgáltatásai - hírlevél, orvosi tanácsadás, fogyókúraprogram, kalkulátorok stb. - a kezdetektől fogva ingyenesen elérhetők az interneten böngészők számra. A site mindemellett a különböző betegségekben szenvedők számára speciális szolgáltatásokat (pl. az orvos válaszol) és fontos információkat is nyújt.

Az oldalt naponta frissítik, a tartalom hiteles, közérthető, az archívumban téma és kulcsszó szerint lehet keresni közel ezer cikk között, több mint hatvan témában. A Gyógyszerkereső név szerint, szótöredék vagy hatástani besorolás alapján teszi lehetővé a kutatást a több mint háromszáz vény nélkül kapható (OTC) gyógyszert és azok aktuális árait tartalmazó adatbázisban. Az Egészségügyi lexikon közel ezerötszáz címszót tartalmaz, ami az egészségügyi szakkifejezések közötti tájékozódást segíti. Ezenkívül olvashatunk napi híreket, érdekességeket az egészségügy világából, és a site-on egyedi rovatokba rendezve megtalálhatók a kiemelt, sokakat érdeklő témák részletes leírásai (például meghűlés-megfázás, egészség télen, egészség nyáron, fogamzásgátlás, pollenjelentés stb.) interaktív kalkulátorokkal kiegészítve.

A HáziPatika hírlevele heti rendszerességgel közöl az egészségüggyel kapcsolatos rövid híreket és érdekességeket e-mailben, amelyek az archívumban visszamenőleg is elolvashatók. A klubéletet a látogatók interaktív "üzenőfüzete", a fórum biztosítja több mint húsz témacsoportban.

Hasznosak a Jó tudni címszó alatt összegyűjtött címek és telefonszámok, amelyeket valóban jó tudni (orvosi ügyeletek, patikák, sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák stb.).

Egészségbolt

Az Egészségbolt (www.hazipatika.com/store) a HáziPatika site-ján belül működik, és közel ezer egészségügyi terméket kínál. A választékban megtalálhatók könyvek, videokazetták, nem receptre kapható gyógyhatású készítmények, különböző kenőcsök, étrend-kiegészítők, fogyókúrás, arc- és testápolási, valamint intim termékek.

A karácsonyi ajándékozáshoz kínálnak hasznos és ötletes tippeket a kiemelt akciós áruk, amelyeket 2002. december 31-éig rendelhetünk meg csökkentett összegért. A regisztráció ingyenes, csak a termékért és a szállításért kell fizetni. Lehet kérni postai utánvétet vagy házhoz szállítást futárral. A vásárlás során bónuszpontokat is gyűjthet a látogató: egy pont bruttó 50 forint kedvezményt jelent, ami a későbbiekben levásárolható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55