Adómentes ADSL - EuroWeb 100%

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 4. 12:43
Az EuroWeb a távközlési és internetpiacot kedvezőtlenül ért változások és nehézségek ellenére 2001/2002-ben tovább növelte árbevételét. A társaság elsőként jelenik meg a piacon Adómentes ADSL nevű szolgáltatásával, valamint létrehozott egy új, minden eddiginél magasabb, 100%-os üzembiztonságot nyújtó internetmegoldást vállalatok számára. 2002 december 1-jétől a cég NeoPhone szolgáltatása már helyi behívószámon keresztül is elérhető.
2002. augusztus 1-jétől Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a PanTel korábbi értékesítési vezérigazgató-helyettese tölti be az EuroWeb cégvezetői pozícióját. Az új ügyvezető igazgató feladata a jelentősen megváltozott piaci körülmények között az EuroWeb növekedésének biztosítása, az új bevételi források feltérképezése és azok lehetőségeinek kiaknázása, valamint az EuroWeb és a PanTel-csoport közös erőforrásainak még hatékonyabb kihasználásának erősítése.

Az új ügyvezető a 2003-ban - a piaci ütemet meghaladóan - az EuroWeb bérelt vonali ügyfélkörében 10%-os, míg az ADSL tekintetében 100%-os bővüléssel számol. A költségek lassú növekedése és szigorú kontrollja mellett tovább emelkedő árbevételt, nyereséget és pozitív cashflow-t tervez Szalay-Bobrovniczky, ennek elősegítésére az eddigieknél jelentősebb marketing-költségvetést különít el az EuroWeb a jövő évben.

A célok elérése érdekében szervezeti változtatások is szükségessé váltak, így az EuroWeben belül két fő egység került meghatározásra. Az eddigi fő profilt jelentő vállalati üzletág a továbbiakban is a hagyományos értékeket, a magas színvonalú internetes és távközlési szolgáltatásokat, a vállalati ügyfélkör minőségi kiszolgálását tekinti elsődleges céljának. A lakossági üzletág elsősorban a hívókártyapiacon, a NeoPhone eredményeinek további növelését tűzte ki céljául.

Adómentes ADSL

A személyi jövedelemadóra vonatkozó 1995. évi CXVII. törvény 2003. január 1-jétől életbe lépő módosítása lehetővé teszi, hogy a munkáltatók adómentesen biztosítsanak dolgozóik részére internet-hozzáférést. Az EuroWeb elsőként jelenik meg a piacon Adómentes ADSL nevű szolgáltatásával, mellyel akár 5-10 százalékkal csökkenthetők a vállalati bérköltségek, illetve költséghatékony bérfejlesztési alternatívaként is alkalmazható.

Az EuroWeb a vállalatok, illetve azok dolgozói részére üzleti előfizetői szerződés keretében, egyéni előfizetői árszinten biztosítja az Adómentes ADSL szolgáltatást. A mennyiségtől függő, sávos kedvezményrendszer mellett további kedvezményt ad bérelt vonali és hosting szolgáltatásaiból is

EuroWeb 100%

Az EuroWeb létrehozott egy új, minden eddiginél magasabb, 100%-os üzembiztonságot nyújtó internetmegoldást olyan vállalatok számára, amelyeknek fontos a garantáltan üzembiztos szolgáltatás. A kiemelkedő üzembiztonságot három független adatátviteli út, két független szolgáltatói csatlakozás és aktív rendszerfelügyelet biztosítja, havi szinten 100% rendelkezésre állás és pénz-visszafizetési garancia mellett. Az EuroWeb 100% árszintje csak kismértékben haladja meg a jóval alacsonyabb üzembiztonságot nyújtó, hagyományos szolgáltatásokét.

NeoPhone - még olcsóbb telefonálás

2002 december 1-jétől a NeoPhone szolgáltatás már helyi behívószámon keresztül is elérhető, amelynek használatával az aktuális percdíjaknál akár még 10 forinttal olcsóbban telefonálhatnak a szolgáltatás előfizetői. A helyi behívószám az ország csaknem minden körzetéből és a mobilszolgáltatók hálózatából is elérhető. A teljes szolgáltatási térkép és árlista megtalálható a www.neophone.hu weboldalon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50