Magyarország világelső lehet a biztonságos mobilfizetés piacán

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 7. 19:10
Az Enigma magyar fejlesztőcég anyavállalata, a PMS csoport egy éven belül másodszor hajtott végre sikeres külső tőkebevonást. A PMS csoport világújdonsága, a biztonságos mobilfizetés jelenleg kereskedelmi bevezetés előtt áll. A vállalat a technológia több európai országban történő elterjesztésén dolgozik, amelyek közül Magyarország áll az élen.
A jelenlegi tulajdonosok - Inotay Balázs és az Euroventures Danube befektetési alap - mellett a Fast Ventures kockázati tőke-befektető társaság kisebbségi részesedést szerzett a hollandiai bejegyzésű vállalatban.

"A mobilbanki és -fizetési piacot, valamint az ezt megcélzó PMS csoport megoldását és menedzsmentjét nagyon ígéretesnek tartjuk és ezért 400 ezer eurós forrást biztosítunk a PMS csoport üzleti tervének megvalósításához", erősítette meg a befektetés hírét Várkonyi Attila, a Fast Ventures igazgatója. Várkonyi, aki korábban a kaliforniai Szilícium-völgyben futott be sikeres szoftverpiaci karriert, a bejelentéssel egyidőben tagja lett a PMS igazgatótanácsának.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14