SAP a Számviteli szoftverbörzén

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 4. 16:49
Idén 2003. február 4-5. között 11. alkalommal kerül megrendezésre a Számviteli Szoftverbörze. A kétnapos szakkiállítás átfogó képet nyújt a számviteli-ügyviteli szoftverek előállítóiról, forgalmazóiról és jó alkalmat biztosít a felhasználókkal való találkozásra.
Ennek a seregszemlének egyre növekvő népszerűsége miatt döntött úgy az SAP Hungary Kft. vezetése, hogy idén is részt vesz a kiállításon. Az SAP Hungary Kft. a Kulcsr@kész SAP-val, a kifejezetten a kis és közepes vállalatok számára kifejlesztett megoldásával jelentkezik a börzén.

Erről a termékről érdemes tudni, hogy megalkotásakor az SAP több mint 20 000 installációjából leszűrt tapasztalatokra támaszkodott. Az általános igények alapján előzetesen elvégezték a rendszer beállítását, és ennek köszönhetően a folyamatok feltérképezésére és újraszervezésére fordított idő és költség jelentősen csökkent, így a mySAP Business Suite platform a KKV szektor számára is elérhetővé válik.

A Kulcsr@kész SAP azoknak a kis és közepes méretű termelő vagy kereskedő vállalkozásoknak készült, amelyek termelési vagy értékesítési folyamataik elvégzéséhez egy biztonságos vállalatirányítási rendszert igényelnek. A megoldáscsomag pontosan a középvállalatok igényeire van paraméterezve, szolgáltatásainak középpontjában a pénzügyi számvitel, a controlling, az eszközgazdálkodás, az anyaggazdálkodás, a szervizmenedzsment és az értékesítés modul, valamint egy internetes áruház áll.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14