Tavaszi sláger: ADSL-internet

, 2003. április 13. 21:09
Nem vitás, hogy az ADSL mára az egyik legkeresettebb internetkapcsolattá lépett elő. Jóval nagyobb sebességű eléréssel kecsegtet, mint a modem, a legkisebb sávszélességű ADSL-csomag is hétszer gyorsabb internetezést kínál a betárcsázós kapcsolatnál. Előnye még, hogy a meglévő telefonvonalakon használható, és állandó internetkapcsolatot jelent napi 24 órában, forgalomtól független, fix havidíjjal.
A szolgáltatók csomagjai között mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb konstrukciót, legyen szó nagyvállalatról vagy magánszemélyről. Az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. hagyományaihoz híven az üzleti felhasználók minőségi ellátását tűzte ki fő céljául: a klasszikus internetszolgáltatás keretein belül az analóg, illetve a digitális ISDN-vonalon történő hozzáférés mellett a bérelt vonali, illetve a technológiai fejlődéssel lépést tartva az ADSL-, valamint a mikrohullámú internetszolgáltatások is fontos szerepet játszanak a portfóliójában.

Milyen ADSL-csomagot vegyek?

A legkisebb, 384 kbps sávszélességű csomagok 1-3 gépes felhasználásra javasoltak, levelezésre és böngészésre tökéletes megoldást nyújtanak. Amennyiben helyi hálózat kiszolgálására van szükség, úgy célszerű a nagyobb sávszélességet választani: az 512 kbps-os (3-6 gép), a 768 kbps-os (6-10 felhasználó) és az 1500 kbps-os (10 gép felett) változatok egyikét.

A csomagok nemcsak sávszélességükben, de a hozzájuk nyújtott kiegészítő szolgáltatásokban is különböznek egymástól. Például akinek nem szükséges sok e-mail postafiók vagy fix IP-cím, választhatja a költséghatékony EuroWeb Office ADSL csomagokat, amelyek kedvezőbb árfekvéssel szolgálnak. Fix IP-címet nem tartalmaznak, azonban 5 darab e-mail cím és 20 MB tárterület jár hozzájuk (fix IP kell például saját web- vagy mailszerver üzemeltetése esetén).

A komolyabb vállalati igényekhez az EuroWeb Business ADSL javasolt, amely teljes egészében ellátja egy vállalat teljes internetes kommunikációs szükségleteit, és amelynek révén megtakaríthatók a szerverberuházási és -üzemeltetési költségek, ugyanakkor napi 24 órában garantált a működési biztonság, az adatvédelem, valamint a távoli hozzáférés. A telephelyükön saját internetes szervert üzemeltető előfizetők fix IP-címet is választhatnak.

Olcsó lakossági ADSL-csomagok

Az ADSL természetesen nemcsak az üzleti előfizetők számára elérhető. Az EuroWeb fontosnak tartja a hazai internet fejlődését és a lakossági használat növelését, ezért leányvállalata révén olcsó ADSL-eléréseket kínál egyéni előfizetőknek is. A FreeStart ADSL-szolgáltatása, a StartADSL 384 kbps és 512 kbps sávszélességben választható. Természetesen ezekhez a csomagokhoz is jár e-mail cím, illetve 20 MB webtárhely.

A legjobb választás!

Az idei év elején bevezetett 512 kbps sávszélességű csomag jelen pillanatban a legköltséghatékonyabb választás. Jóval gyorsabb a 384 kbps sebességű kapcsolatnál, azonban havidíja alig magasabb.

Adómentes internet

Szeretné bérstruktúráját korszerű és költséghatékony juttatásokkal bővíteni? Adjon dolgozóinak ADSL-t otthoni használatra, amivel akár 2 000 000 Ft bérköltséget is megtakaríthat évente!

A személyi jövedelemadóra vonatkozó törvény 2003. január 1-jén életbe lépett módosítása lehetővé teszi, hogy a munkáltatók adómentesen biztosítsanak dolgozóik részére otthoni internet-hozzáférést. Az EuroWeb elsőként jelent meg a piacon Adómentes ADSL nevű szolgáltatásával, amellyel akár 5-10 százalékkal csökkenthetők a bérköltségek, s egyúttal korszerűsíthető a vállalat működése.

Az EuroWeb Adómentes ADSL szolgáltatása 384, 768 és 1500 kbps sávszélességben vehető igénybe, s megrendeléséhez legalább 3 előfizetői végpont szükséges.

Példa a megtakarításra***

Átlagos havi lakossági ADSL-előfizetési díj (bruttó) 12 000 Ft

12 ezer forint nettó bér átlagos költsége járulékokkal 28 300 Ft

Dolgozónkénti havi megtakarítás 16 300 Ft

Dolgozónkénti éves megtakarítás 195 600 Ft

10 dolgozó esetében az éves megtakarítás összege 1 956 000 Ft

***Havi nettó 100 ezer forint átlagjövedelem esetén, a 2003-as adótábla szerint.

Kulcsszavak: Euroweb-hu kábel ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09