Öltöztesse kedvére mobileszközeit!

Takács Zsolt, 2003. április 22. 19:11
Az EXO most bemutatott szolgáltatásának a segítségével mobiltelefonunkat, illetve PDA-nkat ruhatárunkhoz igazíthatjuk.
Az új technológia lehetővé teszi, hogy valódi szövetet vagy bőrt használjunk, s ezzel burkoljuk hordozható eszközeinket. Ez azt jelenti, hogy ahogy kedvünk vagy ahogy a divat megkívánja, prémbe, bőrbe, antilopbőrbe vagy éppen farmeranyagba öltöztethetjük kedvenc készülékeinket.


Az elektronikai eszközök piacán ez a személyre szabhatóság tekintetében új távlatokat nyithat - nyilatkozta Tom Tarnowski, az EXO Inclosia Solutions üzletági vezetője, majd hozzátette: Számos fogyasztó a minőségi követelmények mellett nem annyira a márkára, sokkal inkább a saját stílusához illeszkedő készülékek vásárlására helyezi a hangsúlyt. Az üzletágvezető azt is elmondta, hogy a jövőben azért lesz szükség az ilyen jellegű szolgáltatásokra, mivel az emberek, különösen az üzleti élet szereplői szeretnének nem csak ruházkodásukban, hanem használati tárgyaikban is vagy egyediek lenni, vagy igazodni a szervezeti arculat kívánalmaihoz.


Az Inclosia Solutions technológiai vezetője, Mike Hus elmondta, hogy "a hagyományos folyamatok, melyek a szöveteket és a műanyagokat kombinálják nem mindig célravezetők, mert az így készült anyagok gyakran szakadnak. Mi olyan anyagkombinációkkal jelenünk meg, melyek tartósak, és jól tűrik a fizikai behatásokat."

Kulcsszavak: divat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50