Fotomax: Megújult az eBolt digitális fotókidolgozás szolgáltatása

forrás Prim Online, 2003. május 15. 22:19
[smallimage 1 left]Az eBolt Internetes Műszaki Áruház új diviziót indított digitális fotókidolgozásra. Az új Fotomax áruház közvetlenül is elérhető a www.fotomax.hu címen és célja az egyre gyorsabban fejlődő digitális fotózók táborának jobb kiszolgálása
Mint közismert, a digitális fotók saját nyomtatón történő kinyomtatása ugyan kényelmes, ám drága, és az erősen behatárolt minőség miatt nem tudja a magasabb igényeket kielégíteni. Emiatt egyre növekszik az igény a kitűnő minőségű hagyományos fotópapírra történő digitális kidolgozásra.

Az új, elkülönült megjelenés hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűbb, áttekinthetőbb legyen a fényképrendelés folyamata. A képeket ezentúl az eBolt Fotomax divíziójának saját, a legkorszerűbb technológiát képviselő új digitális laborgépén dolgozzák ki, az eddiginél is jobb minőségben, ám kedvezőbb árakon.

Igazi újdonság, hogy szemben az eddigiekkel, a digitális fényképezőgépek 4:3-as képarányaihoz illeszkedő papírméretek is választhatók, amelyeken pontosan az látszik majd, amit a fotós a digitális géppel lefényképezett. Nem kell tovább a Fit/Fill eljárás miatti kényelmetlenségekkel számolni. Ezeknél a papírméreteknél nem lesz fehér csík a kép szélén, ha azt szeretnénk, hogy semmi ne maradjon le a papírról. Ilyen szolgáltatást jelenleg nem nyújt egyetlen más labor sem Magyarországon.

További újdonság, hogy internetkapcsolat nélkül is használható fényképrendelést összeállító – Fotomax-CD - szoftver is letölthető az áruházból. Nagyobb mennyiségű fotórendelésnél vagy lassabb internetkapcsolatnál ez az alkalmazás leegyszerűsíti, és olcsóbbá teszi a rendelés folyamatát. Számos kényelmi funkció is beépítésre került: albumkezelés, elforgatás stb., és rövidesen újabb funkciókkal és termékekkel bővül az áruház.

MRT Mixer 4.0

A különleges funkciókkal ellátott DJ program 4 hangfájl egyidejű lejátszásának és a köztük lévő hangok átfedésének lehetőségével, különböző hangeffektusokkal, valamint az egyes hangfájlok effektusainak szerkesztésével kiváló választás mixelt dalok készítésére.

2024. május 5. 16:39

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

HR és munkavállalói oldalról is kihívás az anyák foglalkoztatása itthon

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 13:01

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Nagy a magyar cégek lemaradása a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55