Nagyszabású 3Com Partnerrendezvény

forrás Prim Online, 2003. május 15. 22:30
Május 13-án rendezte immár hét éves hagyományra visszatekintő tavaszi partnerrendezvényét a 3Com Magyarország. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményre 180 3Com partner regisztrált, a házigazdák nagy örömére többségük már a vadonatúj hazai 3Com honlapon keresztül.
A 3com.halozatok.hu címen elérhető magyarországi weblap teljes körű tájékoztatást nyújt a 3Com partnerei számára, megtalálhatók rajta a 3Com hírei mellett a termékek részletes leírása, a szolgáltatások teljes skálája, sőt aki igényli, itt feliratkozhat a havonta kimenő online hírlevélre épp úgy, mint a félévente megjelenő 3comment című hírlap olvasóinak címlistájára.

A margitszigeti Thermal Hotelben megtartott partnernapon a gold, silver és bronze fokozatú 3Com viszonteladók a hazai képviselet munkatársaitól kimerítő részletességgel tájékozódhattak a vállalat életét meghatározó legfrissebb hírekről, eseményekről és nem utolsó sorban azokról a termékújdonságokról, amelyek a 3Com kínálatát és ezzel a partnerek megoldás-palettáját gazdagítják.

Az utóbbi idők legfontosabb gazdasági eseménye kétségtelenül a 3Com és a Huawei Technologies által létrehozott közös vállalat bejelentése volt. A tevékenységét majd elsősorban Kínában végző vegyes vállalat óriási reményekkel kecsegteti alapítóit, hiszen a közös termékkínálat jól kiegészíti egymást, a 3Com úgynevezett stackable termékei mellett egy komplett sorozat moduláris Layer 2-es és Layer 3-as 10/100/1000 megabites switch-családdal folytathatja piaci sikersorozatát, s akkor még nem is beszéltünk a nagyvállalati szintű routerek teljes termékvonaláról. A Huawei magas szintű K+F tevékenysége révén a közös cég még versenyképesebbé válhat, és termékei sikerrel vehetik fel a harcot a konkurensek termékeivel szemben. A piaci esélyeket csak növeli, hogy a közös vállalkozás Hong Kong-ban kezdi meg működését, ahol a Huawei 2002-ben 2,7 milliárdos forgalmával a kínai IT-ipar legeredményesebb társasága volt, s mivel ott a 3Com is a piacvezető informatikai vállalatok közé tartozik, így kettejük házassága a vitathatatlan elsőséget jelentheti.

A partnertalálkozó technikai előadásai sorában az érdeklődők részletes tájékoztatót kaptak az új switchek, a 4226-os, a 4228-as, a 4250-es képességeiről, megismerhették a 4005-ös, a 4400-as sorozat és a 4070-es kapcsolócsalád részletes termékleírását.

Az új, 28 portos, teljes sebességű 4228G 24 darab 10/100 porttal, két beépített rézvezetékes Gigabit porttal és két GBIC bővítőhellyel rendelkezik további rézvezetékes vagy üvegszálas Gigabit csatlakozás létesítése érdekében. A 4250-es és a 4226-os 50 illetve 26 portos Ethernet switchek, a teljes sebességű Layer 2 kapcsolást egyesítik az egyszerű telepítéssel és a rendkívüli megbízhatósággal.

A 4400-as multimédiás kapcsolócsalád különleges képességekkel rendelkezik, lehetővé teszi egyes hálózati funkciók, (pl. hálózati játékok) tiltását, mások engedélyezését (videofolyam kezelésének támogatása).

Nem maradhatott ki a termékismertetők sorából a vezeték nélküli eszközök bemutatása sem, így például a 3Com 11 Mbps Wireless LAN Acces Point 8000-est is ismertették a partnertalálkozón. Az Acces Point 8000-es az egyik legrobusztusabb, több rétegű megoldást kínálja. Háromszáz méteres átviteli távolságot biztosító rugalmas antennával rendelkezik, a rádió adóteljesítménye beállítható az adott lefedési igények elérése és az interferencia csökkentése érdekében, így minden eddiginél egyszerűbb a vezeték nélküli hálózat építése az összes nehezen vagy egyáltalán nem kábelezhető helyeken.
Kulcsszavak: 3Com hálózat 3Com-hu

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

Bekerülhet-e a hétköznapi életünkbe a robotika?

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 12:01

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50