Domino Nap: új díjcsomag a Westelnél

forrás Prim Online, 2003. augusztus 14. 12:23
A Westel szeptember 1-től Domino Nap néven olyan új díjcsomagot kínál, ahol a westeles és belföldi vezetékes számok egész nap mindössze 33 forintos, más hazai mobilhálózat ügyfelei pedig 39 forintos percdíjjal hívhatók! A kiegészítő SMS csomaggal emellett 25 forintért küldhetők üzenetek.
Csak 33 forint. A Domino Nap díjcsomaggal éjjel-nappal ilyen szenzációs percdíjjal érhetők majd el a westeles és belföldi vezetékes előfizetők, sőt, a többi hazai mobilhálózat ügyfeleinek felhívása sem kerül többe 39 forintnál – adta hírül a Westel közleményében. Az állandóan kedvező tarifa mellett az új díjcsomagot választó Domino kártyásoknak hálózaton belül 30 forint egy SMS. Különösen kedvező, hogy a szintén szeptember elejétől elérhető kiegészítő SMS csomaggal 15 rövid szöveges üzenet bármely belföldi hálózatra bruttó 25 forintért küldhető majd. A hangpostán hagyott üzenetek meghallgatása 7 és 19 óra között percenként 33 forintba kerül, azon kívül, azaz a hét közel kétharmadában díjmentes! A telefonos ügyfélszolgálat – mint minden westelesnek - egész nap díjmentesen érhető el.

A Domino Nap könnyen hozzáférhető, a Domino kártyát használók számára a díjcsomagok közötti váltás természetesen nem jár költséggel és a 1777-es számon ingyenesen hívható Domino központban végrehajtott díjcsomag-módosítás azonnal életbe lép. Az új előfizetők számos kitűnő készülékajánlat közül választhatnak, a Domino SIM alapcsomag 4800 forint, amiből 4000 forint lebeszélhető. A Westel kártyás ügyfelei számos minőségi szolgáltatást érhetnek el, a hívásvárakoztatáson, hívástartáson, hívásátirányításon túl a WAP-ot, MMS-t, GPRS-t, roamingot is igénybe vehetik. A Domino Napban a számlázás perc alapú, és minden megkezdett egység díjköteles.

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 20:36

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50