Westel: Mobil beszélgetések már 10 forintnál alacsonyabb percdíjjal

forrás Prim Online, 2003. szeptember 15. 16:41

A Westel október 1-től havidíjas ügyfeleinek elérhetővé teszi, hogy a számlázás megválasztásával maguk döntsenek arról, milyen percdíjakkal telefonálnak. A percalapú számlázás választásával, a 25 százalékos kedvezménynek köszönhetően az előfizetéses westelesek 28 forintnál kisebb percdíjat is elérhetnek csúcsidőben, az éjszakai bruttó 9,4 forintos hálózaton belüli percdíj pedig a legkedvezőbb a piacon jelenleg elérhető ajánlatok között.
A legnagyobb hazai mobilcég több százezer havidíjas ügyfelének kedvezve október 1-től elérhetővé teszi, hogy a számlázási mód megválasztásával a belföldi előfizetőket és a hangpostát 25 százalékkal alacsonyabb percdíjakkal hívhassák. A meglévő díjcsomagok tehát változatlanul kérhetők és elérhetők, azonban azok jelentősen kedvezőbb percalapú, 25 százalékos díjkedvezményt kínáló változatai is igényelhetők majd.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a percalapú megoldást választva a Westel 400-as díjcsomagot használók 25 százalékos kedvezménnyel csúcsidőben 27,2, csúcsidőn kívül 19,7 forintos percdíjjal telefonálhatnak hálózaton belül és más mobilhálózatok ügyfelei csúcsidőben 42,2, csúcsidőn kívül mindössze 30 forintért érhetők el. A hálózaton belüli, csúcsidőn kívüli percdíjak ráadásul a Társalgó, Szervusz, a Westel 100, Westel 200, Westel 300 és Westel 400 díjcsomag esetében sem haladják meg a 21 forintot!

Társalgó, Szervusz: alacsony havidíj, rövid csúcsidő, nagyon alacsony csúcsidőn kívüli percdíjak

A választható percdíjas változatban a Társalgó és Szervusz díjcsomagok a hazai előfizetéses ajánlatok között legrövidebb csúcsidővel, már 16 óra után 21 forintnál kisebb hálózaton belüli és bruttó 28 forintnál alacsonyabb, vezetékes hálózatba irányuló hívásdíjat kínálnak. A két díjcsomag alacsony és fele részben lebeszélhető havidíjában (Társalgó 1875 Ft, Szervusz 2500 Ft) foglalt Te+Én kedvezménnyel ráadásul egy választott westeles szám további 30 százalékkal olcsóbban, csúcsidőn kívül közel 15, éjszaka 7 forintnál kisebb percdíjjal hívható.

ZöldZóna: az ország 94 százalékán egész nap alacsony díjak alacsony havidíjjal

A hazai mobilszolgáltatók között egyedül a Westelnél elérhető, az időzónák mellett a tartózkodási helyet is figyelembe vevő ZöldZóna az ország 94 százalékán rendkívül előnyös tarifát biztosít. Mindössze 2875 forintos, 50 százalékban lebeszélhető havidíj mellett, a percalapú csomag 25 százalékos kedvezményével csúcsidőben hálózaton belül 28,1, vezetékes hálózatba 32,8, más mobilhálózatba 46,9 forintos percdíjak érhetők el és a csúcsidőn kívüli legmagasabb percdíj sem több 33 forintnál. A Westel előfizetések előnyei közé tartozik, hogy a hálózaton belüli és vezetékes irányú hívások továbbra is kedvezőbbek és a hangpostán hagyott üzenetek meghallgatása 16 óra után ingyenes. Az SMS-csomagokkal a rövid szöveges üzenetek díjai jelentősen kisebbek, az SMS-csomag 80 például 19 forint alatti SMS díjat kínál. A percdíjcsökkentés minden, a díjszabásban elérhető és jelenleg választható, egyedi előfizetői csomag esetén igényelhető, azaz az Aranytárskártyás díjcsomagokra is érvényes. Az Aranytárskártyás csomagokban az elérhető alacsony percdíjak mellett a havidíj teljes egészében lebeszélhető!
Kulcsszavak: Westel MTR mobilszolg

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59