Népszerű az internetes vásárlás a Sulinet Expresszben

forrás Prim Online, 2003. október 31. 07:35

A Sulinet Expressz program egyetlen kizárólag internetes értékesítést nyújtó szállítója, az eBolt Internetes Műszaki Áruház kedvező eredményeket ér el az értékesítésben. Az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy az internetes vásárlási formát kedvelik a vevők a Sulinet Expressz termékek választásakor.
A vásárlók értékelik a pontos termékinformációkat, az egy helyről beszerezhető pontos tájékoztatást a vásárlás ügymenetével kapcsolatban, és a kényelmes ügyintézést, amely az ország bármely pontjáról igénybe vehető.

A kedvező árú számítógépek mellett a legnépszerűbb termékek a CD- és DVD-írók, valamint a monitorok és a digitális fényképezőgépek. Sokan meglévő gépüket fejlesztik tovább, élve a program adta kedvezménnyel. Így egy-egy eszköz gyakorlatilag „ingyenesen" jut a megrendelő birtokába, mivel a személyenként visszaigényelhető 60 000 Ft akár az eszköz teljes vételárát is jelentheti. A számítógépek közül az eBolt saját összeszerelésű számítógépei is népszerűek, a legolcsóbb gép például 117 990 forintos áron kapható. A gépek az áruház számítógép-konfigurátora segítségével rugalmasan, már az interneten testre szabhatóak. A vásárlók gyakran élnek is ezzel a lehetőséggel, és egy-egy elemet másra cserélnek a gépekben.

A nyári időszakban az eBolt napi forgalmából 20-25%-os részarányt képviseltek a sulinetes vásárlások, mostanra azonban ez az arány jóval magasabb mértéket is elér, és akár naponta több millió forintos rendelési értéket jelent. Fizetési módokat tekintve a vásárlók főként a készpénzfizetést részesítik előnyben, kisebb arányban választják az áruhitelre történő vásárlást.
Kulcsszavak: Ebolt Sulinet

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Nagy a magyar cégek lemaradása a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55