Az Intel a hölgyekre is gondol

Tóth Kristóf, 2003. november 1. 09:17

A chipóriás Intel Corp. szövetségre lépett a brit tervező Julien Macdonalddal, hogy megalkothassa azt a 21. századi notebooktáskát, amely kifejezetten a hölgyek igényeihez igazodik.
Az Intel szerint Macdonald "új értelmet adott a laptoptáskának, mint egy 21. századi luxuscikk", miközben "nyíltan felvállalja, hogy a technológia egyre nagyobb szerepet játszik a hölgyek mindennapos életében". Az aranyozott cipzárral, patentokkal és szegecsekkel készített, valódi bőrből készített táska a "The Julien Macdonald laptop bag for Intel" nevet viseli, és több nőies színben is kapható.

Mivel azonban a hölgyeknek a notebook mellett számos egyéb eszközre van szükségük mindennapjaik során, az új táska lehetőséget nyújt a szépségápolási cikkek, mobiltelefon, jegyzettömb és iratok elhelyezésére is. A női notebooktáska egyben biztosítja a telefonálás, e-mail és internetelérés, elektronikus naptár és mindennapos kellékek elhelyezésének lehetőségét.

Mint David Mitchell, a chipóriás Intel egyik vezetője elmondta, "a mai sikeres nőket általában nem érdekli, hogyan működnek a technológiai eszközök, viszont az már számukra is lényeges, hogy ezen eszközök miként tehetik mindennapjaikat kényelmesebbé. A Julien Macdonald laptop bag for Intel az Intel Centrino alapú notebookot használó hölgyeket célozza."

Az új notebooktáskák hamarosan forgalomba kerülnek egyes kijelölt boltokban, így a hölgyeknek már csak az egyelőre még nem ismert, de várhatóan igen borsos árral kell megbirkózniuk.
Kulcsszavak: Intel mobiltelefon notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59