"Üzleti megoldások mobil eszközökkel" konferencia

forrás Prim Online, 2003. november 19. 13:15
A Computerworld-Számítástechnika informatikai és üzleti hetilap 2003. november 25-én, kedden konferenciát és szakmai napot rendez Mobile Content And Media Business Solutions - Üzleti megoldások mobil eszközökkel címmel.
A rendezvény helyszíne: ECE City Center - Corner Rendezvényközpont (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.)

Témák:

- a szélessávú mobilhálózatok elterjedésének szerepe a multimédiás tartalomszolgáltatásban, a mobil tartalomszolgáltatás jövője

- internet helyett UMTS / 3G? Hol? Mikor? Mivel? Mennyiért?

- üzleti megoldások: MMS, GPRS, UMTS a mobil tartalomszolgáltatásban

- mobil szolgáltatások nagy és kisvállalatok számára, a mobilizált vállalat

- SMS alapú üzleti szolgáltatások

- E-tartalom mobileszközökön (tábla PC, notebook, palm, telefon)

- E(M)-payment - fizetés mobiltelefonnal

- nyílt forráskód - még több mobilitás

- vezeték nélküli hálózatok: WLAN, WiFi, 54g

- jogi korlátok és szabályozási keretek a WLAN eszközök használatában
Kulcsszavak: konferencia m-commerce

Az ABB célja a nettó zéró kibocsátású gyártás a bulgáriai Rakovszkiban lévő üzemében

Az ABB Energetika bulgáriai Rakovszkiban található gyára jelentős lépést tesz a nettó zéró káros kibocsátású működés felé azáltal, hogy a CO2e-kibocsátását 1250 tonnával csökkenti. Ez nagyrészt olyan energiaoptimalizálási intézkedéseknek köszönhető, mint a 100 százalékban mért és szabályozott energiafogyasztás, az épületfelügyeleti rendszer, a hőszivattyúk telepítése, a világítás LED-es korszerűsítése és az elektromos járművek (EV) töltőpontjainak kiépítése. 

2024. június 12. 13:11

Ez védheti meg a magyar cégek adatvagyonát a kiberbűnözőktől

Az elmúlt évek digitális forradalmának köszönhetően az adatkezelés kritikus fontosságú kérdés lett minden vállalat működésében. Azonban nagyon kevés az a cég, ahol az információkat megfelelő és hatékony protokollok mentén kezelik, ami nemcsak az üzleti hatékonyságra van negatív hatással, de az adatvagyont is veszélyezteti. Az új NIS2 irányelv célja, hogy az egész EU-ban szabályozza és megerősítse az IT biztonságot, különös tekintettel a kritikus infrastruktúrákat üzemeltető szervezetekre. A legtöbb KKV számára jogilag még nem kötelező érvényű az új irányelvnek való megfelelés, azonban az üzleti érdekek a kisebb cégek számára is megkövetelik a NIS2 minősítést, ami a hosszú távú versenyképesség alapja lehet.

2024. június 12. 10:15

Európa vezető zöld kriptobányászati vállalatává fejlődne a magyar Greenhash

Károsanyagkibocsátás nélkül, a megújuló erőművek bővülését felhasználva forradalmasítja a bitcoin bányászatot egy magyar techcég. Az Enerhash Technologies Zrt., mely az indulása óta eltelt három év alatt összesen több milliárd forint értékben kapott magánbefektetést, és idén év végéig belépne a BÉT XTEND piacára is. A nyilvános bevezetésre való felkészülés részeként a vállalat felveszi a Greenhash márkanevet. A cég tavaly kiugró, 1,3 milliárd forintos adózott eredményt ért el és jelenleg is több zöld kriptobányászati projektet üzemeltet svédországi és új-zélandi vízierőművekkel együttműködve. A már megszerzett tapasztalatok tükrében, a tervezett forrásbevonásokkal együtt érdemi kapacitás és árbevétel bővülést tervez a cég. 

2024. június 11. 19:32

Free WMA Cutter and Editor 2.7.0 Build 3670

Az ingyenes Windows Media Audio vágó és szerkesztő egy rendkívül egyszerű és praktikus szoftver a WMA fájlok szerkesztéséhez. Módosíthatjuk a hangerőt, átalakíthatjuk a mono vagy sztereó hangokat, és alkalmazhatunk effekteket. A program támogatja a WAV kiterjesztést is.

2024. június 11. 18:32

Free Ringtone Maker 2.5.0 Build 3685

A kezdő felhasználók számára is könnyen használható csengőhang készítő alkalmazás segítségével három egyszerű lépésben tudunk egyéni, ingyenes csengőhangokat létrehozni.

2024. június 11. 18:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30