Comdex: Best of Show díjat nyert a Microsoft Small Business Server 2003

forrás Prim Online, 2003. november 26. 19:30
A PC Magazine és a MediaLive ünnepélyes keretek között jelentette be, mely termékek lettek a 2003-as Las Vegas-i Comdex kiállítás legjobbjai. A Microsoft kisvállalatok számára fejlesztett Small Business Server 2003 terméke idén két díjat is nyert.
Az ünnepélyes díjátadásra néhány nappal ezelőtt került sor, azután, hogy a PC Magazine szerkesztői és a Lab elemzői tüzetesen átkutatták a Comdexen kiállított termékválasztékot.

A Microsoft Small Business Server 2003 az Enterprise Software (vállalati szoftver) kategória győztese lett, sőt, a termék a Best of Show díjat is magának tudhatja, mely utóbbi azt jelenti, hogy valamennyi, összesen 8 kategória győztesei közül is kiemelték a zsűri tagjai az SBS-t.

Az SBS 2003 kiszolgáló-alapú megoldásokat tartalmaz e-mail, fax-, adatbázis- és biztonsági feladatokra, mindezt egyetlen megoldásba integrálva, központosított menedzsmenttel, egyszerű telepíthetőséggel. A komplex programcsomag kimondottan a kisvállalatok igényeihez lett igazítva és segítségével nagymértékben javítható a vállalaton belüli munka hatékonysága.

Az elmúlt hetekben egyébként számos olyan újságcikk jelent meg különböző médiumokban, melyek egyértelműen arra szólították fel a Windows NT 4.0-t használó kisvállalatokat, mielőbb térjenek át SBS 2003-ra, mivel az számos olyan újítást tartalmaz, ami dinamizálja a cégek mindennapos ügymenetét.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50