Az Epson a szaküzletekre összpontosít a CeBIT 2004-en

forrás Prim Online, 2004. február 27. 12:54
Az idei CeBIT kiállításon, amelyet március 18. és 24. között rendeznek Hannoverben, az Epson három központi témával jelentkezik: az Epson és a szaküzletek, az Epson és az üzleti megoldások, az Epson és a mobilnyomtatás.
Ezenkívül az Epson Deutschland GmbH 25 éves fennállása az ünneplésre is okot ad. Az évforduló mottója: "Minden változó marad“ ("Alles bleibt anders“), ami egyfelől a japán vállalatnak a német piacon végbement fejlődését hivatott felidézni, másfelől pedig abba a jövőbe mutat, ahol az Epson továbbra is az innovatív megoldások elkötelezettje és új utak felfedezője marad.

Az Epson külön üzleti tárgyalót biztosít szaküzletpartnereinek az 1. pavilon 2G16 standján, amelynek középpontjában a kereskedőknek kínált új szervizkoncepció, a színes lézernyomtatók terén rendelkezésre álló vállalati megoldások valamint az "Epson ontop" elnevezésű partnerprogram áll.

Az Epson RSD (Retail Systems and Devices - kiskereskedelmi rendszerek és eszközök) idén is önálló területen jelenik meg a CeBIT 1. pavilon 7H12 standján. Az egyéb Epson megoldásokat kínáló partnerekkel ("Epson Solution Partner“) közösen POS-rendszereket és pl. a gasztronómia vagy a kiskereskedelmi szaküzleteknek szánt, testre szabott megoldásokat mutatnak be. A látogató itt bepillantást nyerhet a POS-nyomtatási technológiák jövőjébe.

A CeBIT vásáron a Epson három standon mutatja be az általa kínált üzleti megoldások rugalmasságát. Az Epson EPL-6200 típusjelű lézernyomtatót az 1. pavilon 3E16 standján kiállító SEH Computertechnik üvegszálas kártyán keresztül csatlakoztatta egy 100Mbit-es, ugyancsak üvegszálas hálózatba.

Természetesen vezetékmentesen is lehet mindezt - az Epson nyomtatók Novell és Linux hálózatokba történő vezetékmentes csatlakoztatására láthatunk példát az 1. pavilon 4F4 standján.

Az Epson Color Copy Station C8600, az EPSON AcuLaser C4100 és az EPSON AcuLaser C1900 lézernyomtatókat hálózatba kötve figyelhetjük meg egy közepes vállalat hétköznapi munkája során a Microsoft 4. pavilon A38 standján.

Az Epson Stylus Photo R300 modellje ideális kiegészítője a fotózásra is alkalmas mobiltelefonoknak. Az opcióként rendelkezésre álló Bluetooth technológiájának köszönhetően a képek közvetlenül áttölthetők a mobiltelefonból a nyomtatóba. Az Epson nyomtatóinak és a fényképezésre is alkalmas mobiltelefonok legújabb generációjának kombinációját a CeBIT Motorola standján, a 26. pavilon E40 standon vehetik szemügyre a látogatók.

A jövő fotográfiája a digitális fényképezőgépeké, ezért az Epson minden kamerához a megfelelő nyomtatási megoldást kínálja. Az Epson Stylus Photo R800 a professzionális képkészítés nyomtatója. A pl. digitális tükörreflexes fényképezőgéppel rendelkező, igényes felhasználók számára a hét tinta és az újonnan fejlesztett "Gloss Optimizer" technika révén kimagasló minőségű nyomtatott képet kínál. A neves kameragyártók, mint például a Casio (1. pavilon, 7E12 stand), a Nikon (1. pavilon, 4C4 stand) és a Pentax (1. pavilon, 4E6 stand) standján bárki meggyőződhet a készülékek kompatibilitásáról. A standokon és a kiállítási területek körül felvételeket készítenek a vásárlátogatókról, akik aztán - az Epson nyomtatójának köszönhetően - saját szemükkel is meggyőződhetnek a termékek minőségéről és összhangjáról.

Annak érdekében, hogy a legjobbat lehessen kihozni a digitális fényképekből, elengedhetetlen a különböző alkotórészek kifogástalan együttműködése, ami még inkább igaz, ha professzionális felvételekről van szó - a felvétel elkészítésétől, a feldolgozáson át egészen a nyomtatásig. A Digitális Fényképészeti Munkakör (ADF) a digitális munkafolyamatot mutatja be az 1. pavilon 5A4 standján, illetve azt, hogy az Epson nagy formátumú nyomtatói problémamentesen integrálhatók és a lehető legnagyobb hatékonyságot és rugalmasságot biztosítják. Mint pl. az Epson Stylus PRO 7600 modellje, amely akár 24 collos méret nyomtatására is képes és az ADF standján a látogatókról készített portrékat nyomtatja ki.
Kulcsszavak: CeBIT Epson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59