Hét szoftvermegoldás a SAS 9-hez

forrás Prim Online, 2004. április 1. 11:32
A SAS az idén hét olyan szoftvermegoldást kíván megjelentetni, amelyek alapja az új SAS 9 Intelligence Platform, a SAS 28 éves történetének legfontosabb mérföldköve.
A SAS minden eddigi megoldását elérhetővé fogja tenni a SAS 9 platformon, így a szervezetek integrált megoldáscsomaggal kezelhetik legfontosabb üzleti tevékenységeiket. A SAS 9 platform első hét SAS megoldása a SAS Marketing Automation, a SAS Risk Dimensions, a SAS Strategic Performance Management, a SAS Financial Management Solutions, a SAS Supplier Relationship Management, a SAS Activity-Based Management és a SAS IT Management Soutions.

A SAS 9 Intelligence Platformon alapuló első hét megoldás a következő:

A SAS Marketing Automation lesz az új SAS9 Intelligence Platformon kínált ügyféladat-elemzési megoldáscsalád (www.sas.com/solutions/crm) első tagja. Ezek a kulcsterületeket - többek között a marketing automatizálását és optimalizálását, valamint az ügyfelek megtartását - támogató megoldások biztosítják a vállalatoknak az intelligensebb ügyfélstratégiák kidolgozásához és az ügyfelekből származó haszon maximalizálásához szükséges áttekintést. A SAS Marketing Automation SAS®9 platformra kínált változata 2004 második negyedévében kerül piacra.

A SAS Risk Dimensions (www.sas.com/solutions/riskmgmt) segíti a pénzügyi szolgáltatók és az energiaipari vállalatok kockázati tényezőinek felmérését és elemzését az előírásoknak megfelelő beszámolási kötelezettségekkel összhangban, illetve javítja a tőkekihelyezést. A Risk Dimensions nyílt, rugalmas és kiterjeszthető környezetet biztosít az adatmenedzsment, a kockázatelemzés és a kockázati jelentések készítése terén. A SAS 9 platformra kínált változata 2004 második negyedévétől lesz kapható.

A SAS Strategic Performance Management (www.sas.com/solutions/spm) a vállalat stratégiáját tevékenységekre bontja le, melyek a szervezet minden területén mérhetőek és figyelhetőek. Az Interneten keresztül megosztható eredmények alapján a munkatársak elemezhetik és közös munkával sikeresen megvalósíthatják a vállalati stratégiát. A SAS 9 platformra kifejlesztett változat 2004 harmadik negyedévétől lesz kapható.

A SAS Financial Management Solutions lesz az új SAS9 platformra készült pénzügyi adatelemzési megoldáscsalád (www.sas.com/solutions/crm) első tagja. Ezekkel a megoldásokkal a szervezetek a legkülönbözőbb tevékenységeikből származó nyers pénzügyi adatokat az üzleti döntésekhez használható pénzügyi információkká alakíthatják át, amelyek alapján biztosíthatják pénzügyi működésük integritását és átláthatóságát, és nehéz gazdasági körülmények között is sikerrel versenyezhetnek. A SAS Financial Management Solutions SAS 9 platformra kínált változata 2004 harmadik negyedévében kerül piacra.

A SAS Supplier Relationship Management (SRM) (www.sas.com/solutions/srm) a beszállítói lánc egy létfontosságú területét, a beszerzést és vásárlást támogatja. Az adatkezelést és analitikát végző SAS SRM segítségével a szervezetek világos képet kapnak a nemzetközi beszállítókról, árucikkekről és beszerzési tevékenységekről. A megoldás segítségével jobban áttekinthetik a beszállítói terület egészét, minimalizálhatják a beszállítókkal kapcsolatos kockázataikat, javíthatják tárgyalási pozíciójukat, és jelentős költségmegtakarítást érhetnek el. A SAS 9 platformra kifejlesztett változat 2004 harmadik negyedévétől lesz kapható.

A SAS Activity-Based Management (ABM) (www.sas.com/solutions/abm) szervesen együttműködik a meglévő pénzügyi és működéstámogató rendszerekkel. Segítségével olyan költség- és haszonmodellek készíthetők, amelyek jobb döntéshozatalt tesznek lehetővé. A SAS ABM hatékony funkciókkal támogatja az üzleti modellezést, webes elemzési és kimutatás-készítési felületet nyújt, valamint olyan adatintegrációs eszközöket kínál, amelyekkel bármilyen rendszer adatai lekérdezhetők és átalakíthatók. A SAS 9 platformra kifejlesztett SAS ABM 2004 harmadik negyedévétől lesz kapható.

A SAS IT Management Solutions (www.sas.com/solutions/itsysmgmt) segítségével a vállalatok hatékonyabban kezelhetik informatikai szervezetüket és infrastruktúrájukat, továbbá mérhetik és kézben tarthatják az informatika felhasználását és költségeit. A SAS professzionális szolgáltatási szervezetével és megvalósítási partnereinek hálózatával támogatott IT Management Solutions megoldások egyedülállóak abban a tekintetben, hogy az informatikai szolgáltatások - a rendszerek, hálózatok, webes szolgáltatások, hívásközpontok és telefonrendszerek - teljes spektrumát lefedik, az adatközponttól az asztalig, a vállalattól az Internetig. A SAS 9 platformra kifejlesztett SAS IT Management Solutions 2004 harmadik negyedévétől lesz kapható.

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Password Cracker 4.8.2.567

Elfeledett jelszavaink visszaszerzésében nyújt hathatós segítséget ez az apró és nagyon egyszerűen használható alkalmazás. Csupán a csillagokkal, vagy más karakterekkel kitöltött jelszómező fölé kell húzni az egerünket, és máris láthatjuk az eredményt.

2024. május 18. 17:24

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59