Kockázati tőkebefektetés a Mirai Interactive Kft.-be

MTI Sajtóadatbank, 2004. április 29. 09:10
Az amerikai Primus Capital Partners LLC kockázati tőkealap 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az internetes marketinggel foglalkozó Mirai Interactive Kft.-ben - közölte a két szervezet képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
A 4,3 millió forint alaptőkével és 20 millió forint saját tőkével rendelkező Mirai Interactive jelenleg két magánszemély tulajdonában van, akik egyben vezetik is a vállalatot.

A sajtótájékoztatón a befektetés összegét nem közölték, csupán annyit mondtak, hogy ennek egy részéből 3 millióról 4,3 millióra növelték az alaptőkét, a többit az eredménytartalékba helyezték.

A társaság az elmúlt évben 150 millió forint árbevételt ért el, amit az idén 50 százalékkal szeretnének növelni.

A hét évvel ezelőtt alapított Mirai Interactive három éve nyereséges: az eredmény az árbevétel 5-10 százaléka között mozog.
Kulcsszavak: Mirai Interactive

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59