Canon-megoldás a színkezelés iparági problémáira

forrás Prim Online, 2004. május 13. 14:02

A Canon Europe a mai napon bemutatta az új próbanyomat készítő megoldását, a Remote Proofing Workflow-t. Ezzel az átfogó megoldással a Canon választ ad azon iparági szükségletre, amely egy olyan színkezelő megoldást és munkafolyamat menedzsment eszközt kíván, amely segíti a kreatív ügynökségek és professzionális nyomdák közötti hatékony kommunikációt, egyúttal hatékonyabbá és következetessé teszi a produkciós munkák jóváhagyási eljárását.
A produkciós munkák kivitelezésére adandó jóváhagyás megszerzése gyakran nagyon hosszadalmas eljárás; több nap is eltelik, amíg az ügynökség és a nyomtatóüzem egymásnak megküldi a próbanyomatokat. Ahhoz, hogy egyformák legyenek a színek mind az ügynökségnél, mind a nyomdánál, mindkét helyen azonos színkezelési technológiákat és eszközöket kell alkalmazni. A Canon Remote Proofing Workflow megoldása egyszerűbbé teszi az ügynökség számára, hogy a megfelelő, valós színeket juttassa el a nyomdáknak. Emellett teljes körű munkafolyamat-automatizálást tesz lehetővé a nyomdák számára, annak érdekében, hogy megbízható, színhelyes próbanyomatokat állíthassanak elő a különböző ügynökségektől kapott anyagok nyomtatásakor.

A Canon Remote Proofing Workflow a Canon Business Intelligence megoldásának része, a Canon ügyfélközpontú munkafolyamat-menedzsment szolgáltatásai körébe tartozik. Az eszköz bevezetését a Canon professzionális megoldásokkal foglalkozó szakértői végzik, akik egyben biztosítják azt is, hogy a bevezetett megoldás megfeleljen az egyéni üzleti igényeknek is.

A Canon Remote Proofing Workflow megoldása tartalmazza a Canon színes lézernyomtatóját, a nagyformátumú tintapatronos nyomtatóját és tintapatronos próbanyomat készítő eszközöket, a Greatag Macbeth színmérési eszközeit, az iQueue Colour Management Workflow megoldását, valamint az i1 Share and Measure szoftverét. A Canon hozzáadott értéket biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a produkciós munkafolyamba bevont minden egyes eszköz megfelelően legyen kalibrálva.

Kulcsszavak: printer nyomtatás Canon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szerte a világban népszerű az amerikai magyar „nyomokat” bemutató applikáció

Három éve indult útjára a digitális “jenki huszár”, azaz a Hello HuGo nevű applikáció, amely felhasználóbarát módon gyűjti össze a lehető legtöbb magyar vonatkozású pontot az USA-ban, amiből eddig több, mint 1500 található az appon. A ma már nívódíjas alkalmazást több, mint tízezer ember használja az Atlanti-óceánon innen és túl, Ausztráliától, Kanadán át Indiában, Belgiumban, Franciaországban, Mexikóban, Jamaikában és még több más országban keltette föl az emberek érdeklődését.

2024. május 31. 09:55

Növeli európai termelési kapacitását a Schneider Electric

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat kedden megnyitotta okosgyárát Dunavecsén. A 28.000 négyzetméteres épületben ötszázan dolgoznak majd.

2024. május 30. 19:06

GKID-Mastercard eTOPLISTA 2023 – a legnagyobb és legismertebb webáruházak rangsora

A GKID 2015 óta készít nyilvános rangsorokat a magyar piacon működő, és ott a legnagyobb forgalmat generáló online kereskedőkről. Az e-kereskedelmi kutató- és tanácsadócég a Mastercard közreműködésével idén négy tematikus forgalmi rangsort állított össze. A TOP15 legnagyobb forgalmú e-kereskedő mellett ismét elkészült az élelmiszerek és háztartási cikkek online értékesítésével foglalkozó kereskedőket tömörítő TOP10-es FMCG lista, valamint a legalább bruttó 5 milliárdos online kiskereskedelmi forgalmat elérő, 100%-ban magyar tulajdonú kereskedőkről is rangsor készült. Ebbe a mezőnybe idén is 13 magyar webáruház került be. 

2024. május 30. 17:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52