CAworld: további értéknövelt szolgáltatások

forrás Prim Online, 2004. június 1. 08:00
A Computer Associates, a Pink Elephant és a PinkRoccade globális szolgáltatási megállapodást kötött, amely szerint mostantól közösen működnek együtt a CA-ügyfelek szolgáltatásmenedzsmentjének üzleti és költségoptimalizálásáért.
A megállapodásnak köszönhetően lehetővé válik, hogy a CA ügyfelei kevesebb időt töltsenek Technology Infrastructure Library (ITIL) "best practice" eljárásainak adaptálásával, így ezentúl a PinkRoccade és a Pink Elephant kiterjedt ITIL adatbázisát és tanácsadói szolgáltatásukat is igénybe vehetik a CA-n keresztül.

A cégek közötti együttműködésnek köszönhetően így elérhetővé válik az IT Service Management Assessment nevű szolgáltatás, amelyen keresztül a Pink Elephant és a PinkRoccade értékelési eszközeivel a CA ügyfelei adaptálhatják az ITIL-t, amely ütemezett migrációs folyamatokra és javított szolgáltatásmenedzsmentre tesz javaslatokat. A rendszerek értékelése során Gap analízist és egyéb módszereket használnak.

Az ITIL eljárásai a versenyszféra és az állami szektor tapasztalataiból, valamint akkreditált tréningszervezetek minősítési eljárásaiból állnak össze, és egymással szorosan összefüggő halmazt alkotnak. Az iparági rendszerszemléletként talán leginkább elfogadott ITIL egyre nagyobb létjogosultságot nyer világszerte, mely egyrészt sikerének, másrészt pedig - közvetve - az egyre nagyobb szabályozói nyomásnak köszönhető.

  • A Pink Elephant a világ egyik vezető IT szervizmenedzsment, konferencia, oktatási és tanácsadó cégeként Észak-Amerikában, Délkelet-Ázsiában számos ügyfélnek nyújt tanácsadást mind a privát, mind pedig a közszférában.

  • A holland székhelyű PinkRoccade Európa egyik legnagyobb ICT vállalataként menedzselt szolgáltatások és IT szolgáltatás menedzselési tanácsadást és oktatást nyújt. A vállalat 8800 főt foglalkoztat világszerte, árbevétele 2002-ben túllépte a 810 millió eurót. Az IT infrastruktúra terén megszerzett széles körű tapasztataival és alkalmazásmenedzsmentjével a vállalat Hollandia legnagyobb kereskedelmi célú adatbázisát üzemelteti másik két egyesült királyságbeli adatfeldolgozó központjával együtt.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09