Kiemelkedő évet zárt a CompuWorx

forrás Prim Online, 2004. június 6. 11:08
A magyarországi magánszemélyek és a Hewlett-Packard tulajdonában lévő CompuWorx Informatikai Rt. nettó árbevétele a 2003-as üzleti évben - csakúgy, mint az azt megelőző évben - meghaladta az 1 milliárd forintot.
A társaság adózás utáni eredménye 142 millió forintra növekedett, amely az előző év hasonló adatához viszonyítva 43%-os emelkedést jelent. Hasonló mértékű növekedés mutatott a saját tőke változása, amely meghaladta a 420 millió forintot. A társaság május 25-i közgyűlésén döntés született arról, hogy Kiss Elemér eddigi elnök-vezérigazgató a jövőben az igazgatóság elnökeként vesz részt a CompuWorx Rt. irányításában, a vezérigazgatói posztot pedig Vámos Róbert korábbi vezérigazgató-helyettes tölti be. Az igazgatóságban Szalay Imre, a HP Magyarország Kft. vezérigazgató-helyettese kapott helyet.

A CompuWorx Rt. pénzügyi sikereit a tízéves működése alatt a mikroprocesszoros chipkártya-alkalmazások és chipkártyarendszerek piacán elért meghatározó pozíciójának köszönheti. A társaság szakmai felkészültségét több hazai és nemzetközi elismerés jelzi, emellett a CompuWorx Rt. valamennyi technológiai partnerének minősített partnere (Gemplus Value Added Reseller, Microsoft Certified Solution Provider Partner, Microsoft Gold Certified Partner, HP Business Partner). A társaság ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be a chipkártya-technológiára épülő rendszerek fejlesztése, telepítése és üzemeltetése tevékenységi területen.

A CompuWorx Rt. legnagyobb projektjei közé tartozik a felsőoktatási diákigazolványok előállítása és programozása, valamint az igazolványokkal igénybe vehető alkalmazások fejlesztése, a Mol törzsvásárlói kártyák szállítása és programozása, a Pannon GSM Kiemeltügyfél kártyák szállítása és programozása, a SuperShop Törzsvásárlói Rendszer kifejlesztése, a Zwack Unicum Rt. Partnerkártya program kifejlesztése és üzemeltetése, valamint az Országgyűlés Hivatala részére szállított és az országgyűlési képviselők által használt chipkártyák szállítása és programozása.
Kulcsszavak: CompuWorx

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59