Ingyenes WiFi Hot Spot a budapesti Liszt Ferenc téren

forrás Prim Online, 2004. augusztus 23. 13:28
Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést valósítottak meg Budapest egyik legnépszerűbb üzleti és vendéglátó központjában, a Liszt Ferenc téren a 3Com és az eTel hazai vállalatai. A legújabb fejlesztésű 3Com WiFi berendezés, és az eTel Magyarország szélessávú internetszolgáltatása mától a Menza étterem és kávézó vendégei számára áll rendelkezésre. Bárki, bármikor és minden korlátozás nélkül intézheti innen elektronikus levelezését, szörfölhet a világhálón PDA-jával, vagy noteszgépével. A Menza személyzete segítséget nyújt azoknak, akik esetleg még gyakorlatlanok a WiFi alkalmazásban.
A 3Com OfficeConnect Wireless kábel-/DSL átjáró berendezését telepítette a Liszt Ferenc téren. A megoldás a megosztott internetkapcsolatot egy szabványos Ethernet felületen juttatja el a felhasználókhoz. Az eszköz egy négy portos Fast Ethernet LAN switchet, valamint egy Ethernet WAN portot tartalmaz, képes a hálózati forgalom szűrésére, a támadási minták felderítésére, virtuális DMZ kiépítésére és több felhasználós átmenő VPN használatára az alapvető nagyfokú védelem érdekében. Csatlakozás esetén automatikusan generál IP címet és minden internetbeállítást, beleértve a tűzfal felállítását külön parancs nélkül elvégzi, így a felhasználónak nincs más dolga, mint élvezni a szolgáltatást.

A Menzában a nagyközönség az ingyenes internet-hozzáférés mellett hozzájuthat az eTel Private Talk elnevezésű hívókártyájához is amely az otthoni ingyenes internetszolgáltatás mellett, olcsó SMS küldést és rendkívül kedvező árú nemzetközi telefonhívásokat is lehetővé tesz.
Kulcsszavak: eTel-hu Wi-Fi 3Com-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09