Új céggel bővült a HRP Csoport, megalakult a RelNet Kft.

forrás Prim Online, 2004. szeptember 16. 17:20
A cég ügyvezetője Dávid András, aki korábban a 2F 2000 Kft kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be. A RelNet Kft. informatikai biztonsági és aktív hálózati eszközök hozzáadott értékű disztribúciójával fog foglalkozni.
"Azért döntöttünk a RelNet Kft megalakítása mellett a stratégiai tervezés során, mert jól látszott, hogy a piacon egyre nagyobb igény van a hozzáadott értékű disztribúciós tevékenységre a hagyományos dobozmozgatás mellett" - mondta el Dávid András, a RelNet Kft. ügyvezető igazgatója -, "ez pedig elsősorban azoknál a termékcsoportoknál nyilvánul meg, ahol speciális szaktudás szükséges, vagy a termék nem teljesen szabványosított."

A RelNet Kft. informatikai biztonsági és hálózatos technológiák magas hozzáadott értékű disztribúciójára kíván szakosodni. Elsősorban a termékek marketingjére, az eladás előtti és utáni terméktámogatására koncentrál, a klasszikus disztribúciós tevékenységet a cégcsoport többi tagja végzi a háttérben. A termékkiválasztással kapcsolatos műszaki tanácsadás is fontos részét fogja képezni a cég tevékenységének.

A HRP Csoport (BSC Kft. és a HRP Hungary Kft.) árbevétele tavaly meghaladta a 20 milliárd forintot, ezzel az eredménnyel Magyarország egyik piacvezető disztribútora. "Európai Uniós minták alapján is kézenfekvőnek tűnt tevékenységünk ebbe az irányba történő bővítése, emellett vevőink oldaláról is egyre nagyobb volt a nyomás" - mondta el Solt Géza, a HRP Csoport fő tulajdonosa és a HRP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo HRP RelNet

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

Lehet egyszerre mobil és otthoni az internet?

A mobiltelefon ma már szinte mindenki zsebében ott lapul, de a mobilozást lehetővé tévő technológia új értelmet ad az eddig vezetékkel elért otthoni internetezésnek is. Még nem szoktunk hozzá teljesen, de érdemes: nemcsak kábelen lehet otthon netezni, hanem mobilinterneten is, méghozzá úgy, hogy teljes értékű otthoni internetszolgáltatáshoz jutunk. Ez nemcsak azokon a helyeken jelent alternatívát, ahol a vezetékes internet nem elérhető, hanem önmagában is jár előnyökkel, főleg, ha 5G-mobilhálózatról van szó.

2024. május 7. 17:19

Free File Unlocker 5.16

Az egyszerűen használható Free File Unlocker alkalmazás segítségével a felhasználók feloldhatják, átnevezhetik vagy törölhetik azokat a fájlokat, amelyek törlésénél problémák merültek fel (zárolt, nem olvasható fájl, hozzáférés megtagadva stb.)

2024. május 7. 17:14

Simple MP3 Cutter Joiner Editor 4.3

A remek, ingyenesen használható MP3 szerkesztő programmal lehet darabolni, egyesíteni, keverni, hangeffektusokkal különlegesebbé tenni zenei állományainkat. Nem csak MP3-at, hanem több mint 15 egyéb hangformátumot is képes kezelni.

2024. május 7. 17:05

NMHH-kutatás: egyre többen választanak több streamingszolgáltatót

2023-ban is folytatódott a lekérhető filmszolgáltatások (streaming) használatának előretörése Magyarországon. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) éves fogyasztói felmérésének legújabb eredményei szerint a tavalyi év végén a 15 év feletti lakosság 41 százaléka nézett rendszeresen mozgóképes tartalmat valamelyik streamingszolgáltatónál.

2024. május 7. 16:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36