Kisméretű PS2 játékkonzolt dob piacra a Sony

Milkovits Gábor, 2004. szeptember 18. 10:10
A Hollywood Reporter értesülései szerint a Sony október 26-án forgalomba hozza a népszerű Play Station 2 játékkonzol kisebb méretű változatát.
A Sony illetékesei nem kommentálták az értesülést, ám bennfentesek valószínűsítik, hogy az új készüléket egy jövő kedden megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón be is mutatják majd. Annyit mindenesetre tudni lehet, hogy Ken Kutaragi, a Play Station "atyja" is jelen lesz a sajtótájékoztatón.

A Hollywood Reporter a Sonyhoz közel álló forrásokra hivatkozva egyéb részleteket is közöl, például azt, hogy a készülék, amelyet hivatalosan PStwo-nak fognak nevezni, 30%-kal kisebb lesz a jelenleg kapható modellnél, ára viszont megegyezik majd a Play Station 2-ével. A hír hatására a Take-Two Interactive videojáték-gyártó október 26-ra halasztotta "Grand Theft Auto: San Andreas" elnevezésű játékának megjelentetését, hogy egy napon kerüljön a boltokba az új Play Station készülékkel. Szakértők szerint az utóbbi időben némi hiány volt tapasztalható Amerikában a PS2 konzolokból, ami olyan találgatásoknak adott táptalajt, amelyek szerint a Sony szándékosan előkészíti a terepet az új készülék számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50